‘En type der er klar til at gå forrest’

Både Christian Nielsen og Mikkel Beckmann er spændte på at have Marcel Rømer i klubben, og de ser en spiller, der er erfaren, og som er klar til at gå forrest. De ved også, at ting tager tid, og han lige skal have tid til at falde til, men med tiden får de en spiller med høj kvalitet.

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
KØB DIT SÆSONKORT HER 

Hør interviewet med det kongeblå trænerteam her

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products