Fastlagt: Vi møder Fremad Amager onsdag d. 11 september i Sydbank Pokalen

Modstander: Fremad Amager
Spillested: Sundby Idrætspark, Englandsvej 61 2300 København S
Kampstart: D.11 september kl. 20.00

Sydbank Pokal-opgøret imod Fremad Amager er nu fastlagt, og kampen afvikles onsdag d. 11 september kl. 20.00. Opgøret bliver spillet ude på Sundby Idrætspark, et stadion vi gæstede to gange sidste sæson i NordicBet Ligaen. Dermed kommer Lyngby-mandskabet til kampen med friske ben efter landskampspausen med en fri weekend i bagagen. Fremad Amager møder d. 8 september Kolding IF på udebane, da NordicBet LIgaen ikke afbrydes grundet landskamppause (med mindre der er udtagne landsholdspillere).

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
KØB DIT SÆSONKORT HER

Lyngby Boldklub træder ind i pokalturneringen i 2. runde, hvor vi har trukket Fremad Amager fra NordicBet Ligaen. Dermed skal vi en tur til Sundby Idrætspark, hvor vi har revanche til gode fra kampen i foråret, som vi dramatisk tabte 4-3 i de døende minutter. Kampen bliver spillet onsdag d. 11 september, lige efter landskampspausen. Vi glæder os meget til at gæste Sundby Idrætspark igen, hvor vi sidste gang havde sublim støtte fra de kongeblå fans!

Kampoptakt og billetinformation kommer i weekenden op til pokal-opgøret.

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
Find dine billetter her!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Foto: (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy