Fem partnere forlænger med Lyngby Boldklub

Endnu engang har vi en håndfuld forlængelser i Lyngby-netværket! Køkkenet, Murefirmaet Ib Kristensen, JDN Enterprise A/S, Restaurant Mai Thai og Løvenkjær Begravelse har alle fem forlænget deres partnerskaber med Lyngby Boldklub. Vi er stolte over at have et stærkt partnernetværk med trofaste partnere, som fortsat støtter flot op om klubben. Vi takker mange gange. Nedenfor kan du læse lidt mere om vores fem partnere.

Køkkenet
Køkkenet byder på intet mindre end frisk smurte luksussmørrebrød, brunch, dagens ret og andre lune delikatesser, mums… Du har mulighed for at fange Køkkenet på tlf. 33241428, hvor du kan bestille stort og småt! Vi er glade for at have Køkkenet med i vores partnernetværk. Du kan læse mere om Køkkenet her.

Murerfirmaet Ib Kristensen
Murerfirmaet Ib Kristensen har været i branchen i mange år, og de har derfor samlet sig en solid erfaring. Du kan få rådgivning samt optimale løsninger på dine projekter. Murerfirmaet Ib Kristensen holder til på Frederiksdalsvej 146 i Lyngby. Du kan læse mere om Murerfirmaet Ib Kristensen her.

 JDN Enterprise A/S
JDN Enterprise A/S har også valgt at forlænge med Lyngby Boldklub. JDN Enterprise har egenproduktion inden for murer-, beton-, kloak og tømrerarbejde og har derved en bred viden indenfor branchen. Der skal lyde en stor tak. Du kan læse mere på JDN Enterprise A/S her.

Restaurant Mai Thai
Mai Thai er navnet på den Thai-inspireret restaurant, som du kan besøge i hjørnet af Lyngby. Det er en restaurant, som er fyldt med sol, glæde og en masse smag! Du kan både bestille Take Away eller booke bord på maithai.dk. Velbekomme! Du kan læse mere om Mai Thai her.

Løvenkjær Begravelse
Løvenkjær Begravelse er fortsat en del af Lyngby Boldklub, som vi er yderst beæret over. Hos Løvenkjær Begravelse får du en personligt og god service, når du skal have hjælp til at arrangere en bisættelse. Som Joachim H. Løvenkjær siger det, er tillid og en god kontakt vigtig, og derfor tager han sig tid til, at komme ud og besøge netop dig. Du kan læse mere om Løvenkjær Begravelse her.

Læs mere om vores partnermuligheder her

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products