Akademi-weekend: Flotte sejre i fantastisk Lyngby-weekend!

Efter sidste weekends blandede resultater med tre sejre og to nederlag var det igen tid til, at vores akademi-hold skulle i aktion denne weekend. Vores U19- og U17 hold fik begge besøg af Esbjerg fB i to kampe, der skulle vise sig at blive målrige og med gode kongeblå præstationer. U15- og U14 holdene har deltaget i Crowne Plaza Elite Cup denne weekend, hvilket I kan læse mere om i de kommende dage, samt U13-talenterne fik en flot sejr over KB hjemme på Lyngby Stadion. Dermed en succesfuld weekend for vores talenter, hvilket I kan læse mere omkring længere nede i artiklen!

Bliv en fast del af Lyngby-fællesskabet
KØB DIT SÆSONKORT HER 

U19: Lyngby Boldklub 3-2 Esbjerg fB
Klubbens ældste talenthold spillede i weekenden imod Esbjerg fB, hvor U19-drengene havde styr på opgøret hele vejen igennem. Vi førte 2-0 til pausen efter en god præstation i første halvleg, hvor De Kongeblå var fuldstændigt i kontrol. Anden halvleg blev lidt mere rodet end første og opgøret sluttede dermed 3-2 til Lyngby, som kom tilbage på sejrssporet efter sidste weekends nederlag til BIF. Dermed er mandskabet nu på tavlen i den nye sæson efter tre point og en godkendt indsats imod Esbjerg fB.

U17: Lyngby Boldklub 4-1 Esbjerg fB
Vores U17-talenter er kommer forrygende fra start i den nye sæson, hvor holdet har lavet otte mål i sæsonens to første kampe! I weekenden gik det ud over Esbjerg fB, der blev sendt hjem til vestkysten med et 4-1 nederlag. De Kongeblå var i kontrol hele kampen igennem, hvor vi havde en 2-1 føring til pausen. Dermed er U17-holdet kommer glimrende fra start, med to sejre i de to første kampe hvor Brøndby IF blev besejret sidste uge.

U13: Lyngby Boldklub 2-1 KB 
Vores unge Lyngby-talenter mødte lørdag KB hjemme på Lyngby Stadion, hvor drengene skulle møde et stærkt KB-mandskab. U13-mandskabet startede ud med at skulle finde rytmen i opgøret det første kvarter, men satte sig derefter på opgøret og spillede i et højt tempo med og uden bolden. Holdet kunne gå til pause med stillingen 1-1, inden Sashwat afgjorde opgøret i anden halvleg med sin scoring til 2-1. Dermed vandt de unge talenter opgøret og startede weekenden godt ud for det Kongeblå akademi.

Weekendens samlede resultater: 
U19: Lyngby Boldklub 3-2 Esbjerg fB
U17: Lyngby Boldklub 4-1 Esbjerg fB
U13: Lyngby Boldklub 2-1 KB

U15 & U14 har denne weekend spillet Crowne Plaza Elite Cup, hvor der kommer en opdatering fra turneringen senere. Turneringen var med stor succes for det ene mandskab, som I kan læse mere om i de kommende dage!

 

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
Find dine billetter her!

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy