Vind gavekort og støt Lyngby Boldklub hver gang du tanker hos OK

Vi har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Lyngby Boldklub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte klubben – OK betaler hele beløbet.

Du støtter vores klub med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med dit Dankort i OK’s Tank & betal-app. Når du har tanket 500 liter, får klubben en ekstra bonus på 200 kr. Alle pengene vil ubeskåret gå til vores akademi-afdeling, hvor det særligt vil støtte træningslejre på tværs af årgangene.

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play.

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Lyngby Boldklub nu. Og så sørger de for at ændre det.

Ekstra støtte til din klub med OK Mobil og OK El
Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til din klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du klubben med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

Du kan også fordoble støtten, hvis du vælger at få el fra OK. Så støtter du med 5 øre ekstra pr. liter, hver gang du tanker. Det er nemt og hurtigt at skifte elselskab. Bare ring til OK på 70 10 22 33, så sørger de for det hele.

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Jesper Krogh Heitmann på 21242582 eller jkh@lyngby-boldklub.dk.

Som ekstra incitament vil vi i samarbejde med OK også gerne lave en konkurrence over de næste tre uger. Vi udlodder tre præmier til dem, der kan henvise flest til OK Benzinkort, og som samtidig støtter Lyngby Boldklub. 1. præmien er et gavekort på 1000 kr. til OK. 2. præmien er et gavekort på 500 kr. til OK, og 3. præmien er et sæt med sportstaske og mere fra OK.

Du signer op via nedenstående formula, hvor du skal tilkendegive, hvem der har henvist dig. Konkurrencen slutter onsdag d. 10. september kl. 12, og vinderne bliver kontaktet direkte via mail. Ved at tilmelde dig formularen accepterer du at modtage nyhedsbreve & markedsføring fra OK og Lyngby Boldklub.

Vind gavekort og andre præmier fra OK – Vær den der henviser flest til OK Benzinkort

* indicates required

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products