Lyngby BK GIFs er landet!

Du kan nu bruge dine Lyngby-helte som GIFs på de sociale medier! Lyngby-drengene er ikke mere end et klik væk nu, når du skal svare på enten Messenger eller Twitter, hvor alle spillerne har fået deres egen personlige GIF, som er til rådighed for alle helt gratis.

Du kan se overblikket på https://giphy.com/LyngbyBK/, og ellers kan du altid søge ved hjælp af din GIF-app på Messenger eller Twitter. Alle GIFs er tagget med #Lyngby, så hvis du søger på dette, så kommer alle frem, som du kan vælge i mellem. Du vil også kunne søge på spillernes efternavne, så kommer deres specifikke GIFs frem.

Vi håber, I vil tage godt imod det nye tiltag! #SammenForLyngby

Bliv en del af fællesskabet – Køb sæsonkort
KØB DIT SÆSONKORT HER

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy