Hent gratis billetter hos kampsponsor La vecchia Enoteca

Kampsponsor La vecchia Enoteca glæder sig til kampen på mandag, og de har allerede udloddet et gavekort på 500 kr. i forbindelse med deres 16 års fødselsdags, som du kan være med i konkurrencen om ved at klikke her.

Men udover det så vil La vecchia Enoteca også gerne forkæle de kongeblå fans lidt ekstra, og derfor uddeler de 100 gratis billetter frem mod kampen på mandag kl. 19 mod AGF. Så sving forbi Søengen 1 i Holte, og så kan du få fingrene i billetter til det spændende opgør, hvor den tidligere Lyngby-træner David Nielsen gæster Kongens Lyngby. Der er billeter så længe lager haves #SammenforLyngby

VIND ET GAVEKORT PÅ 500 KR TIL LA VECCHIA ENOTECA

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Michael Opoku skal til U19 EM

Velspillet 4-0-sejr i sidste test

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products