Endnu en håndfuld partnere fortsætter i Lyngby BK

Vi er stolte over, at vi igen kan annoncere fem partnerforlængelser i Lyngby Boldklub. De fem partnere som fortsætter i Lyngby-familien er Rådhuskiosken, Danske Bank Lyngby, HJ Storkøkkenservice, Dansk Revision og FFH-IT. Nedenfor kan du læse mere om de fem partnere.

Rådhuskiosken
Rådhuskiosken ligger i hjertet af Lyngby på Lyngby Torv 1. I Rådhuskiosken står de til rådighed med åbne arme og byder dig velkommen til at tage et kig på deres store udvalg. Du kan læse mere om Rådhuskiosken her.

Danske Bank Lyngby
Danske Bank Lyngby har også forlænget partnerskabet med Lyngby Boldklub. Den kongeblå bank er en nordisk bank, som har hjulpet os i Norden i 145 år. Vi er glade for, at de har valgt at fortsætte deres engagement i Lyngby Boldklub, hvor de har været en værdifuld medspiller. Kongeblå bank støtter en kongeblå klub – Sammen For Lyngby. Du kan læse mere om Danske Bank Lyngby her.

HJ Storkøkkenservice
HJ Storkøkkenservice er igen at finde på Lyngby Stadion i denne Superliga-sæson. HJ Storkøkkenservices styrke er at de kan reparere mange forskellige brands, og kan derfor være dén løsning, du har brug for. De kan tilbyde full-service i langt de fleste storkøkkener. Du kan læse mere om HJ Storkøkkenservice her.

Dansk Revision
Dansk Revision er fortsat en del af Lyngby Boldklub. Dansk Revision er en landsdækkende revisionskæde med mere end 450 medarbejdere fordelt over hele Danmark. De vil gerne agere som din foretrukne sparringspartner i økonomiske og forretningsmæssige sammenhænge. Du kan læse mere om Dansk Revision her.

FFH-IT
FFH-IT er specialister i at løse nogle tunge og komplicerede software udfordringer. Alle deres løsninger er skræddersyet til kunden. Står du med et IT-projekt som skal blive en succes, så kontakt FFH-IT.  Vi er glade for, at FFH-IT er bag os, mens vi arbejder hårdt i denne Superliga sæson. Du kan læse mere om FFH-IT her.

Læs mere om vores partnermuligheder her

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products