Fem forlængelser i partnernetværket

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre forlængelser med fem partnere. I vores partnernetværk vil du fortsat kunne stifte kendskab med Lyngby Turistfart, City Signs, Gulveksperten, Bachs Briller og 7/11 Lyngby Storcenter, som alle igen er med os i denne Superliga-sæson. Nedenfor kan du læse mere om de fem partnere:

Lyngby Turistfart
Lyngby Turistfart er ejet og drevet af Carsten Andersen, som er tredjegenerations ejer af busselskabet. Siden selskabet blev stiftet tilbage i 1947, har Andersens familien etableret sig en unik viden om hele transportbranchen.
Lyngby Turistfart har base i København, men deres rækkevidde er ubegrænset og har et stærkt internationalt netværk. Du kan læse mere om Lyngby Turistfart her.

City Signs
City Signs dekorerer byen med deres flotte designs. Alt fra folie, maling og lærred, så har City Signs, hvad du skal bruge, hvis du som privat person eller virksomhed, står og mangler en grafisk løsning. De personliggør og tilpasser hver løsning til den enkelte kunde. Du kan læse mere om City Signs her.

Gulveksperten
Gulveksperten har også forlænget partnerskabet med Lyngby Boldklub. Gulveksperten holder til på Møllestien 14 i Lyngby og kan fanges på 40112981. Står du og mangler et gulv, så giv dem et kald! Du kan læse mere om Gulveksperten her.

Bachs Briller
Bachs Briller fokuserer på at dække behovet for et godt og skarpt syn til de moderne kvalitetsbevidste og modne mennesker uanset formål. Bachs Briller har en baggrund som uddannet urmager, og kan derfor også klare finmekaniske reparationer og service af ure og briller. Du kan læse mere om Bachs Briller her.

7-Eleven Lyngby Storcenter
7-Eleven er en global virksomhed og derfor også en virksomhed, der findes under mange forskellige klimaer, kulturer og religioner. Med deres høje forretningsmorale og gode service er 7-Eleven Lyngby Storcenter igen en stolt partner af Lyngby BK. Du kan læse mere om 7-Eleven her.

Læs mere om vores partnermuligheder her

Læs også: Alle pladser er frigivet – Køb dit sæsonkort nu

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) Per Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products