Kjærgaard & Panjeskovic udtaget til det danske U17-landshold

Billede: Maurits Kjærgaard iført den danske landsholdstrøje med nummer 7 til Eliteround imod Schweiz

Da U17-landstræner Michael “Mex” Pedersen fornyligt udtog U17-landsholdet, var det endnu engang med Lyngby-talenter på holdkortet. Det unge midtbanetalent Maurits Kjærgaard var som altid med blandt de danske talenter, hvor også centerbacken Filip Panjeskovic er med det danske U17-lanbdsholdet, der i august skal mødes til landsholdssamling og tre kampe, der afvikles i Nyborg.

Sæsonkortsalget til Superligaen er startet!
KØB DIT SÆSONKORT HER

Sidste gang U17-landsholdet var samlet, var i til EM-kvalifikationskampene imod Kroatien, Schweiz og England. Her blev det til spilletid for blandt andet Maurits Kjærgaard, som er en fast del af det danske U17-landshold. Vil du opleve de Kongeblå-talenter repræsentere vores nation i rødt og hvidt, så kommer kampene til at finde sted på Nyborg Idrætscenter. Her deltager Sverige, Norge, Finland, Færøerne, Island, Nordirland og Mexico vil deltage, hvor alle hold skal spille 3 kampe. Kampene bliver spillet forskellige steder omkring Nyborg, den 4, 7 og 10 august. Du kan finde information omkring kampene her.

Vi ønsker vores Lyngby-talenter held og lykke, når de skal repræsentere Lyngby Boldklub og Danmark på den nationale scene.

Køb ‘Lyngby Pølsen’ og bliv klar til grillsæsonen
Find forhandler her!

Foto: DBU

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products