Klubejere agter at byde på stadion-udbud

Ejergruppen bag Lyngby Boldklub, Friends of Lyngby, er som tidligere nævnt glade for, at Lyngby-Taarbæk Kommune har taget initiativ til udbuddet omkring Lyngby Stadion, der blandt andet indebærer en større renovation af stadionfaciliteterne. Det gavner både klubben, breddeidrætten og hele byen. Friends of Lyngby har nu taget initiativ til at stifte et selvstændigt byggeselskab, der agter at byde på udbuddet, hvis det følger de specifikationer, som kommunen listede op i deres pressemeddelelse.

For Friends of Lyngby er det vigtigt, at klubben får det bedste udgangspunkt, og i den forbindelse er det en stor fordel, at nogle af landets bedste entreprenører og byggefolk er en del af Friends of Lyngby, som derfor agter at byde på udbuddet efter sommerferien.

For mere information kan Adm. direktør, Andreas Byder kontaktes på ab@lyngby-boldklub.dk eller tlf. nr. 26 23 63 66

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy