Frederik Winther skriver lang kontrakt med Lyngby

Lyngby Boldklub har skrevet en lang kontrakt med forsvarsspilleren Frederik Winther, der i foråret har fået sit gennembrud for De Kongeblå som kun 18-årig.

Frederik Winther har efterhånden sat hakker ved samtlige af fixpunkterne i Lyngby Boldklubs nye strategi – uddannet på Lyngbys eget akademi, ungdomslandsholdsspiller, debut på førsteholdet i en ung alder, og nu altså en lang kontrakt frem til 31/12-2023.

KØB BILLET TIL PLAYOFF-KAMPEN MOD VENDSYSSEL VED AT KLIKKE HER

Fire-et-halvt år har Lyngby Boldklub skrevet med Winther, og både længden på aftalen og de otte forårskampe i 1. division fortæller historien om en spiller, som man for alvor tror på i fremtiden på Lundtoftevej:

”Forlængelsen med Frederik er spot-on i forhold til vores strategi og i forhold til at bevise, at det vi har sagt, vi vil gøre, det er også, det vi gør. Frederik er på mange måder et produkt af det nye Lyngby Boldklub, og at vi nu har forlænget fire-et-halvt år er meget glædeligt” fortæller sportschef Birger Jørgensen.

Kæmpestort potentiale
Cheftræner Christian Nielsen, der i foråret har givet Winther chancen på førsteholdet, mener også, at Lyngby har en stjerne i svøb. Han glæder sig over, at Frederik Winther også i fremtiden kan trække den kongeblå trøje over hovedet:

”Frederik har taget holdet og klubben med storm i forårets kampe, hvor han har grebet chancen og fået en hovedrolle i vores slutspurt. Han knokler på træningsbanen og udvikler sig hver eneste dag, og med det kæmpestore potentiale som Frederik har, er det kun et spørgsmål om, hvor langt han kan nå. Forlængelsen er det helt rigtige for alle parter, ikke mindst for os som klub og for den strategi vi har lagt” fortæller Christian Nielsen.

Frederik Winther fik sin seniordebut som indskifter tilbage i marts måned, hvor Lyngby vandt 2-0 over Silkeborg i 1. division. Mod Nykøbing FC en måned senere fulgte Winthers første startdebut, og siden har der trofast stået Winther på holdkortet i 1. division.

I alt er det blevet til otte førsteholdskampe for Winther, der efter sommerferien rykkes officielt og permanent op i førsteholdstruppen – i øvrigt sideløbende med, at det sidste gymnasieår skal passes og færdiggøres.

Følg med på vores medier i morgen hvor vi får en kommentar fra Frederik Winther, der ikke kunne stille op i dag, da han var til eksamen i skriftlig engelsk 😀

Læs mere: U15 er pokalmestre anno 2019

Køb billet til Cirkusrevyen her og støt Lyngby Boldklub
Find dine billetter her!

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter.

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products