Tag med familiebussen til Helsingør – UDSOLGT

For første gang inviterer vi i Lyngby Boldklub vores Små Vikinger og deres forældre på en udebanebustur! Det gør vi, når det gælder sæsonens sidste kamp mod FC Helsingør, en kamp der kan vise sig at blive rigtig vigtigt for begge mandskaber. Derfor skal vi selvfølgelig have fuld opbakning på de blå/hvide lægter!

KØB BILLET HER:
https://shop.lyngby-boldklub.dk/merchandise/Tilbud/De_Sm%C3%A5_Vikingers_Familiebustur_til_Helsing%C3%B8r

Prisen for busturen er 100 kr. for både børn og voksne og inkluderer naturligvis billet til kampen. Derudover får alle børn (under 15 år) et Lyngby flag og en Lyngby madkasse, fyldt med lækre sager fra MENY Lyngby Hovedgade. Der vil være afgang og ankomst igen fra Lyngby Stadion.

Turen er sponsoreret af MENY Lyngby Hovedgade, Sparekassen Kronjylland og Frikke’s Tagdækning ApS, som skal have stor tak for at støtte op om denne bustur!

___________ PROGRAM___________

12:30 – Afgang fra Lyngby Stadion
13:45 – Kampstart FC Helsingør – Lyngby Boldklub
16:45 – Forventet ankomst til Lyngby Stadion
___________

Der skal minimum deltage en voksen pr. tilmeldte barn/børnegruppe, således at ingen børn kan tage med på busturen uden at være ledsaget af en voksen, hvorfor vi også vil tillade os at afvise børn der ikke er ledsaget af en voksen.

Vi har et begrænset antal af pladser i bussen, så tilmelding foregår efter ”først til mølle”-princippet.

OBS: Det er IKKE tilladt at drikke alkohol på denne bustur. Ønsker man en mere løssluppen bustur, skal man tjekke Lyngby Fans facebookside ud, og se om der skulle være flere ledige pladser.

Vi håber på at se en masse Små Vikinger med deres forældre støtte op om drengene i sæsonens sidste kamp, og vi glæder os til at byde jer alle sammen velkommen ombord på den første fanbustur for De Små Vikinger!

#SammenForLyngby

Læs også: LEGELAND OG KAMP FOR TOP 3 – SES PÅ SØNDAG

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Forberedelserne er i fuld gang

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products