LEGELAND OG KAMP FOR TOP 3 – SES PÅ SØNDAG

VI JAGER MULIGHEDEN FOR TOP 3!

Det gælder sæsonens sidste hjemmekamp i Nordic Bet Ligaen, når sydsjællænderne fra Næstved Boldklub gæster Lyngby Stadion. Det bliver uden tvivl en hård kamp, hvor der vil blive gået til stålet fra begge mandskaber. Derfor håber vi selvfølgelig på massiv opbakning på lægterne, så vi kan jage top tre, hvor der stadig er en mulighed!

— Læs mere om dagens fulde program længere nede på siden. —

Køb din billet til kampen allerede nu, så sparer du både tid og penge! Klik her: https://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbknbk19

Du kan også sikre dig en fast plads på Lyngby Stadion her: https://shop.lyngby-boldklub.dk/season_cards
________

Når vi åbner op i Faxe Kondi Fanzonen 11:45, vil det være med Delta Fun klar til at tage imod alle De Små Vikinger, når de endnu engang åbner op for deres mobile legeland. Her vil der være mulighed for at de mindre fans kan boltre sig i de forskellige oppustelige aktiviteter.

Til denne kamp vil der være hele to forskellige konkurrence, som dagens kampssponsor Cirkusrevyen vil stå for. I indgangen til stadion, vil de nemlig stå i døren og dele flyers ud, som hver har et unikt nummer. Det betyder, at du blot ved at tage imod flyeren, automatisk er med i lodtrækningen om 3×2 billetter til årets show.

Udover det, vil der i pausen af kampen være en ‘last-man-standing’ Bumper Ball dyst. Her er Cirkusrevyen og Delta Fun gået sammen om dagens pausekonkurrence, hvor otte tilskuere skal forsøge at være den eneste tilbageværende på vores bane.
Lodtrækning/tilmelding til konkurrencen følger snarest.
________
11:00 Opvarmning før kamp – Øl og musik foran klubhuset

11:45 Faxe Kondi Fanzonen åbner med Delta Funs mobile legeland, og Haakon står klar ved indgangen og tager imod små og store vikinger.

13:45 Kampstart Lyngby Boldklub – Næstved Boldklub.

14:30 Pausekonkurrence – ‘Last-man-standing’ bumperball i midtercirklen.

15:30 Kampen er slut

15:30-17:00 Hygge i klubhuset for alle Lyngby partnere, familier, små vikinger og fans.
________

Vi glæder os til at se jer på stadion! #sammenforlyngby

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Karlsen: Har taget gode skridt i den rigtige retning

Tag med til sæsonens første udekamp

Michael Opoku skal til U19 EM

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products