Gytkjær: Vi rammer ikke dagen

Frederik Gytkjær scorede for anden kamp i streg direkte på frispark, men det var ikke nok i dagens opgør mod Thisted. Lyngby-spilleren var skuffet over resultatet, men han glæder sig til at spille på hjemmebane mod HB Køge om en uge. Hør interviewet med Gyt her.

Læs også: Kom til Lyngby Dagen 5. maj

Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook,Instagram, LinkedIn og Twitter

Foto: (C) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products