VIDEO – Fosgaard: Det er en fantastisk følelse lige nu

Det holdt hårdt men til sidst kunne Lyngby dog score sejrsmålet. Selvom at præstationen ifølge Lasse Fosgaard ikke var god og Hvidovre var godt med, var det dog en kæmpe forløsning at se bolden trille ind, og tilmed i sin kamp nummer 200. Hør hvad han ellers havde at sige her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy