VIDEO – Fosgaard: Det er en fantastisk følelse lige nu

Det holdt hårdt men til sidst kunne Lyngby dog score sejrsmålet. Selvom at præstationen ifølge Lasse Fosgaard ikke var god og Hvidovre var godt med, var det dog en kæmpe forløsning at se bolden trille ind, og tilmed i sin kamp nummer 200. Hør hvad han ellers havde at sige her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products