Piotr Haren bliver Lyngbys nye A+træner

Lyngby Boldklub har ansat Piotr Haren som klubbens nye A+træner.

Stillingen som A+træner har været ledig siden sommer, da den tidligere A+træner Christian Nielsen blev ansat som assistenttræner og sidenhen som bekendt rykket op som cheftræner for førsteholdet. Efter en god rekrutteringsproces er Lyngby Boldklub nu klar med den nye mand i rollen, og det bliver Piotr Haren, der forlod sit tidligere job for HIK i 2. division kort før jul:

”Vi er glade for, at kabalen nu endelig er gået op og at vi byder velkommen til Piotr i jobbet som A+træner. Piotr har med få år som undtagelse tilbragt et helt liv i fodboldbranchen, både som aktiv og træner, hvor han senest har vist sin dygtighed i HIK – både på ungdoms- og seniorniveau, hvilket er lige præcis i det spændingsfelt han skal arbejde hos os. A+træneren er vigtig for alle talentudviklingsklubber, og vi tror at Piotrs erfaring, baggrund og kompetencer vil gøre en forskel for de mange unge, talentfulde spillere vi har i vores klub” fortæller sportsdirektør Birger Jørgensen.

Fra sin aktive karriere vil de fleste Lyngby-fans fra 90erne huske Piotr Harens fem år og mere end hundrede kampe for De Kongeblå – om end karrieren som aktiv også tæller kampe for BK Frem, FC København, AGF samt flere af de danske ungdomslandshold. Efter karrieren på banen har Piotr taget T-træneruddannelsen og A-licens og arbejdet som ungdomstræner i KB og HIK, hvor han til slut fik en central rolle omkring førsteholdet i 2. division som assistenttræner og midlertidig cheftræner.

Piotr Haren starter sit job som A+træner med det samme.

Kunne du have interesse i at blive partner og støtte ungdomsarbejdet i Lyngby Boldklub, kan du kontakte kommerciel direktør, Andreas Byder, på tlf. nr. 2623 6366 eller e-mail: ab@lyngby-boldklub.dk eller Partner- og netværkskoordinator, Rikke Baden Andersen, på tlf. nr. 2342 7829 eller e-mail: rba@lyngby-boldklub.dk.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products