Vi ses på stadion – Magasin i Lyngby giver den første

Lyngby Boldklub byder søndag FC Helsingør op til dans “Slaget om Helsingørmotorvejen” – kampsponsor er Magasin i Lyngby, der har valgt at fejre deres nye herreunivers med gratis øl og sodavand til de første 1.500 tilskuere.

Køb dine billetter ved at klikke her

Dermed er der lagt i kakkelovnen til en potentiel rigtig god søndag, hvor vejrudsigten pt. også ser fint ud – og hvor De Kongeblå skal forsøge at få hul på bylden efter to chancerige, men målløse kampe. Vi håber derfor, at hjælpen fra Magasin og de gode spillemæssige takter er nok til at lokke tilskuerne ud i efterårsvejret og afsted til Lyngby Stadion! Spillerne har i hvert fald sat stor pris på den store opbakning på både hjemme- og udebane, og drengene håber at honoreringen sker søndag!
Alle tilskuere får ved indgangen udleveret et specielt Magasin-krus (0,3 liter), som i boderne kan ombyttes til enten en gratis øl eller en sodavand. Anledningen er, at Magasin i Lyngby i uge 44 åbner op for deres helt nye herreunivers i butikken. Den store ”Grand opening” er i weekenden d. 2.-4. november, hvor Lyngby Boldklub også vil være aktive på den nye herreetage. Så hold øje med Lyngbys medier frem mod kampen og i ugen der kommer.
Kampen mod FC Helsingør sparkes i gang klokken 13.45, og stadion åbner som altid to timer før. Vil du varme op i opvarmede omgivelser, så er klubhuset som altid åbent – og her kan du naturligvis også få fyldt din specielle Magasin-kop op.
Du kan købe din billet til søndagens kamp i forsalg, så sparer du både tid og penge! Klik her.
Vi ses på stadion!

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

Ærgerligt finalenederlag efter straffesparkskonkurrence

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products