Ny merchandise-kollektion er landet i shoppen

Vi har med inputs fra både fans og samarbejdspartnere udarbejdet en ny merchandise-linje, som vi har glædet os til at vise jer! Kollektionen er tiltænkt som hverdagstøj, som man vil kunne have på både til kamp og til hverdag. I udvalget er der både t-shirts, polo, tørklæde og hoodies. Tingene er hovedsageligt lavet i lækkert bomuld, der gør det føles lækkert at have på.
Nedenunder kan du se et udvalg af de nye produkter som de ser ud på fans og fodboldspillere.
Det kan altsammen findes på shoppen

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy