Lyngby Vikings klar til første internationale turnering

I denne weekend stiller Lyngby Vikings til start ved den Schweiziske turnering Supreme Masters. Det bliver til en international debut for de kongeblå Counter-Strike-spillere, når de i weekenden drager til Schweiz for at deltage i deres første internationale LAN. Turneringen afholdes i byen Amriswil og løber over hele weekenden, hvor der er deltagelse af hold fra hele Europa. Turneringen streames hele weekenden igennem, og link til livestream vil kunne findes på Lyngby Vikings sociale medie kanaler, hvor der også vil blive opdateret løbende, som weekenden skrider frem.

Drengene ser virkelig frem til turneringen, og det er nogle spændte spillere, der stiller til start, fortæller Malthe “Twinx” Jensen:

”Det bliver uden tvivl en spændende turnering, og der bliver helt sikkert hård kamp om at stå øverst på sejrsskamlen, når weekenden er ovre. Vi glæder os til at skulle repræsentere de kongeblå faner ved vores første internationale LAN turnering, og med vores seneste tilføjelse af ”Bird From Sky” i truppen ser jeg gode muligheder for, at vi kan komme rigtig langt i turneringen.”  Udtaler Malthe ”Twinx” Jensen (AWP spiller på Lyngby Vikings)

Lyngby Vikings med helt i toppen af C4 ligaen
I den danske C4 liga er Lyngby Vikings med helt i toppen, hvor der mandag aften d. 3. september er sidste og afgørende spillerunde i sæsonen. Lyngby Vikings ligger pt. på en delt 1. plads med 12 point, dog har de to øvrige hold med 12 point spillet en kamp mere end Vikings. Holdet står derfor med de bedste kort på hånden, når sidste spillerunde sættes i gang mandag aften den 3. september med en kamp mod AGF eSport kl. 20 og Iginite eSport kl. 21.  Sidste spillerunde kan følges på Twitch (www.twitch.tv/dust2tv)

Læs også: Lyngby Vikings vinder turnering i Hillerød
Læs også: Nyt prominent trænernavn til Lyngby Vikings
Du kan følge Lyngby Vikings på både FacebookTwitter og Instagram.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy