Sæsonkortsalg overgår sidste år – Sammen For Lyngby

Der har været en enorm god energi omkring det nye Lyngby-projekt, og selvom det denne sæson hedder 1. division, så har vi oplevet en fremgang i forhold til salg af sæsonkort, hvor vi allerede har slået salget fra sidste sæson. Det er vi meget taknemmelige for, og det er fantastisk, at så mange gerne vile støtte op om hele Lyngbys hold. Udover det nærmer vi os også 400 tilmeldte i vores børneklub “De Små Vikinger”, og det bliver helt fantastisk at se en masse unge kongeblå fans på Lyngby Stadion denne sæson.
Men vi er slet ikke færdige, og vi skal have hele byen med, hvor vi er Sammen For Lyngby allesammen. Fodbold er meget mere end bare sport, og for os er det er kæmpe fællesskab, hvor man er sammen om noget unikt. Derfor kan vi kun opfordre til at man skal sprede den god nyhed og Lyngby-fortælling, som vi er i gang med at bygge op sammen. Så tag lillemor, brormand, søster, bedsteforældre eller en helt femte under armen og så få købt et sæsonkort, så vi sammen kan dele det speciele fællesskab, der kan findes i Lyngby Boldklub og på Lyngby Stadion.
Denne sæson kan man købe sit sæsonkort som abonnement, hvor man kan komme til alle kampe på Lyngby Stadion fra bare 50 kr. om måned. Så hvis der er to hjemmekampe på en måned, så får man næsten det hele til halv pris. Udover det er der også mulighed for rabatter hos lokale virksomheder, da vi gerne vil dyrke det lokale endnu mere, end vi har gjort førhen.

Du kan sikre dig dit personlige sæsonkort til Lyngby Stadion ved at klikke her

I kan læse mere om priser og sæsonkort til Lyngby Boldklub her under.
Ny abonnementsordning
Som noget nyt er det nu muligt for at tegne sit sæsonkort på en abonnementsordning. Det gør, at man kan betale et fast, lavt, månedligt beløb og derved have adgang til hjemmekampene på Lyngby Stadion. Minimumsbindingen er 6 måneder.

Køb dit sæsonkort her.

Det vil naturligvis stadig være muligt at købe og betale sæsonkortet med et engangsbeløb. Se priserne for sæsonen 2018/19 nedenfor:

EngangsbeløbAbonnement**
Voksen, ståplads900 kr.75 kr. pr. mdr.
Studerende, ståplads600 kr.50 kr. pr. mdr.
Pensionist, ståplads600 kr.50 kr. pr. mdr.
Voksen, fast siddeplads1200 kr.100 kr. pr. mdr.
Studerende, fast siddeplads900 kr.75 kr. pr. mdr.
Pensionist, fast siddeplads900 kr.75 kr. pr. mdr.
Børn under 14 år – De Små VikingerGratis
Børn under 14 år – De Små Vikinger + fast siddeplads300 kr.25 kr. pr. mdr.

Du kan købe sæsonkort til Lyngby Stadion lige her.

*) Børn under 14 kan melde mig sig ind i den nye børneklub De Små Vikinger og få gratis adgang til alle hjemmekampe på Lyngby Stadion, men skal barnet have reserveret siddeplads med navn på sædet, skal man købe sæsonkort.

**) Ved køb af abonnement er der en min. bindingsperiode på 6 mdr. derefter er opsigelsesperioden løbende mdr.+1 mdr. Opsigelse skal sendes via mail på: shop@lyngby-boldklub.dk

Sæsonkortet gælder til ALLE hjemmekampe i NordicBet Ligaen, DBU Pokalen og andre turneringer Lyngby Boldklub deltager i.

Du kan købe dit eget personlige sæde på Lyngby Stadion her.

Få rabat hos lokale virksomheder med dit Lyngby Boldklub sæsonkort
Som noget særligt i år introducerer vi specielle rabatordninger for fans med sæsonkort til Lyngby Boldklub. Vi vil gerne kreere værdi for både vores partnere og fans, og derfor har vi i samarbejde med en del af vores partnere sikret rabatordninger, hvor man med sit kongeblå sæsonkort kan spare penge og samtidig støtte det lokale forretningsliv. Foreløbigt har Theis Vine, KonditorBager Bagsværd, Nærum cykler, Restaurant Shangri-La, Virum Installation, HB Catering og La Vecchia Enoteca meldt sig på banen, og der er flere på vej.
Ny aldersgrænse for børn – samme billetpriser
Lyngby Boldklub har til den kommende sæson sat aldersgrænsen for børn ned fra 16 til 14 år. Aldersgrænsen for gratis entré til de yngste sænkes ligeledes fra 6 til 3 år. Aldersgrænserne gælder på købstidspunktet.
Priserne for kampbilletter  forbliver uændrede, dvs. som følger:
Forsalg via shop.lyngby-boldklub.dk:
Voksen: 100 kr.
Studerende: 70 kr.
Pensionister: 70 kr.
Børn under 14 år: 70 kr.
Køb i billetboderne på stadion: 
Voksen 130 kr.
Studerende: 100 kr.
Pensionister: 100 kr.
Børn under 14 år: 100 kr.
Børn under 3 år gratis ifølge med voksne.
Bemærk at det er muligt at melde sig ind i børneklubben i billetboden på stadion, hvilket giver gratis entré.
Ny børneklub – De Små Vikinger
Endnu et tiltag der ser dagens lys fra næste sæson, er Lyngby Boldklubs børneklub “De Små Vikinger”. De Små Vikinger skaber et fodboldfællesskab for de mindste, som kan nyde fodbolden og fællesskabet i sjove og afslappede rammer – både fra Faxe Kondi Fanzonen og fra den nye børnetribune på østsiden.
“De Små Vikinger” er for alle børn under 14 år, og hvis man melder sit barn ind giver det fri adgang til alle hjemmekampe på Lyngby Stadion. Der vil også være særlige events for børn, personlige fødselsdagshilsener og flere fordele, som man kan læse om her.
“De Små Vikinger” får ligeledes deres egen børnetribune på Østribunen (modsat fanafsnittet) med masser af sjove aktiviteter.

Læs mere om børneklubben “De Små Vikinger” her.

Læs også: Ikke fornyede sæsonkortpladser er nu frie – Køb dit sæsonkort nu
Læs også: Sammen For Lyngby – Den nye trøje er landet!
Læs også: Vi har rundet 300 tilmeldte i “De Små Vikinger” – Kom og vær med
Læs også: Lyngby Porcelæn bliver kongeblå partner og præsenterer “Kampens Lyngby-spiller”
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products