Sydbank bliver kongeblå partner – Støtter ungdommen i Lyngby Boldklub

Vi har for alvor fået sæsonen sparket i gang, hvor vi hentede sæsonens første sejr mod Silkeborg IF, men der er blevet arbejdet på fuld tryk i den kommercielle afdeling i lang tid, hvor vi kan melde om endnu en skøn og stor nyhed. Sydbank bliver nemlig partner i Lyngby Boldklub, hvor de kommer til at være trøjesponsor for de yngste elitehold i vores akademi, som er U15, U14 og U13.
Det er en fantastisk nyhed, da Sydbank dermed støtter op om noget af det, som vi værner allermest om, nemlig vores talentarbejde. Kommerciel direktør i Lyngby Boldklub, Andreas Byder, fortæller med et stort smil på læben om aftalen, som er med til at støtte en af grundstene i Lyngby Boldklub, og som hjælper til, vi kan bibeholde det høje niveau, der er i talentarbejdet i Lyngby Boldklub.
”Det er fantastisk, at Sydbank vil være med til at støtte talentarbejdet i Lyngby Boldklub, og de kommer til at pryde trøjerne for vores U15-, U14- og U13-hold. De viste hurtigt en interesse for ungdomsarbejdet, som vi værner om og arbejder meget målrettet med, og Sydbank bliver dermed partnere på en af grundstene i Lyngby Boldklubs DNA. Det er jo skønt, at et så stort firma som Sydbank vil være med i det nye Lyngby-projekt, og vi ser frem til et godt samarbejde, hvor vi i samarbejde skal skabe værdi for alle parter” lyder det fra den kongeblå direktør.
Sydbank er en af Danmarks største banker, og deres kompetenceområder spænder bredt fra pension, daglig økonomi, banking og meget mere. De tager udgangspunkt i kunden, hvilket deres slogan ”Hvad kan vi gøre for dig?” godt beskriver, og du har altid hjælp og rådgivning tæt på som kunde i Sydbank. Enten i en af deres i alt 84 filialer eller online, hvor de blandt andet har filialer i Kongens Lyngby og Hellerup. I kan læse mere om Sydbank ved at klikke her.
Minder for livet bliver skabt på Lyngby Stadion, og skulle du have interesse for at følge hele rejsen med Lyngby Boldklub, der kæmper for oprykning til Lyngby, så kan du købe sæsonkort fra bare 75 kr. om måneden lige her.
Læs også: Opdatering fra Lyngby Boldklub A/S – Friends of Lyngby sikrer ro på bagsmækken
Læs også: Flash Marketing bliver partner hos De Kongeblå
Læs også: Lyngby Porcelæn bliver kongeblå partner og præsenterer “Kampens Lyngby-Spiller”
Læs også: Tamigo bliver ny kongeblå partner
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram, LinkedIn og Twitter.
Foto (c) fodboldbilleder.dk

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products