Vi har rundet 300 tilmeldte i "De Små Vikinger" – Kom og vær med

I juni måned åbnede vi op for tilmeldingen til vores nye børneklub “De Små Vikinger”, og der har allerede været stor tilslutning til initiativet. Over 300 børn er allerede meldt ind, og der kommer flere til dag for dag. Det er vi utroligt taknemmelige for, og vi glæder os til at se jer allesammen, når vi starter op i den nye sæson søndag den 29. juli kl. 13:45 mod Hvidovre IF på Lyngby Stadion.
Børneklubben har gratis indmeldelse for børn under 14 år, og den er blevet oprettet, da vi rigtig gerne vil have flere børn på stadion, og vi vil gerne skabe et fodboldfællesskab for de mindste, som kan nyde fodbold og fællesskab i sjove og afslappede rammer.
Meld dit barn ind her!
“De Små Vikinger” er for alle børn under 14 år, og hvis man melder sit barn ind, så vil barnet have fri adgang til alle hjemmekampe på Lyngby Stadion. Der vil også være særlige events for børn, personlige fødselsdagshilsener og flere fordele, som vi har listet op nedenfor.
Fordele i børneklubben “De Små Vikinger”:

  • Gratis adgang til hjemmekampe på Lyngby Stadion
  • Personlige fødselsdagshilsener fra sin yndlingsspiller sendt med posten
  • Særlige børneevents – Rundtur på stadion, få at lov spille mod spillere, se en træning
  • Gave på fødselsdag kan afhentes i shoppen på kampdage
  • 10% på alt i shoppen på kampdage
  • 50% på spillertrøje ved indmeldelse. Man får kode med i sit velkomstbrev

Derudover kan du glæde dig til at modtage tilbud om unikke fan-oplevelser for børn, eksempelvis rundtur på Lyngby Stadion på en kampdag, møde med spillerne og meget andet.
Man kan være med i børneklubben, til og med den sæson man bliver 14 år gammel. En ny sæson starter 1. juli hvert år.
På kampdage kommer der til at være masser af aktiviteter i Faxe Kondi Fanzonen for “De Små Vikinger”, hvor Haakon og flere børneansvarlige kommer til at være til stede og hygge med børnene. Der vil altid være flere børneansvarlige til stede, så vi har sikre rammer for alle de små vikinger. “De Små Vikinger” kommer også til at have deres egen børnetribune, som kommer til at være den tribune, der i sidste sæson hed ‘Øst Nord’, hvor Haakon vil følge alle børn hen inden kampstart, så alle er klar, når kampen starter.
Meld dit barn ind her!
Til de voksne vil man passende kunne købe et sæsonkort på abonnementsordning, som giver billigere adgang til Lyngby Boldklubs hjemmekampe, og man skal kun betale månedligt. Det kan man læse mere om og købe her.
Læs også: Sommerens femte tilgang er landet
Læs også: Lyngby og Ørnskov forlænger samarbejdet
Læs også: Lyngby henter ny angriber
Læs også: Kampprogram fastlagt – Lyngby starter hjemme i lokalopgør mod Hvidovre
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

Mikkel Juhl skifter til FC Roskilde

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products