U15-sejr ved KIA Elite Cup i Esbjerg

Både U15, U14 og U13 havde taget turen vestpå, hvor de skulle spille KIA Elite Cup i Esbjerg, som skulle spilles over fire dage fra den 9-12. maj. Alle tre hold havde høje forhåbninger for turneringen, og alle tre mandskaber skulle da også nå langt i deres respektive rækker, hvor U15-holdet endda endte med at gå hele vejen. Læs mere nedenfor.
Flot turneringssejr af U15
Allerede inden turneringen var U15-holdet fra Kongens Lyngby blevet udråbt til en af favoritterne til at tage titlen ved KIA Elite Cup i U15-rækken. De Kongeblå drenge havde også en sund selvtillid, hvor de troede på, at de kunne gå hele vejen. Den tro på egne evner skulle også vise sig at være berettiget, hvor holdet stormede derudaf, og de spillede sig overbevisende i finalen, hvor Vejle ventede. I en spændende finale vandt Lyngby-mandskabet 2-1 på et sent mål i kampen. Flot gået af de unge drenge, der sluttede med en samlet målscore på 19-1.
U15 resultater:
1. kamp: Kolding IF – Lyngby BK 0-4
2. kamp: Lyngby BK – Silkeborg IF 5-0
3. kamp: Lyngby BK – Husie IF 4-0
4. kamp: Lyngby BK – AB 3-0
Semifinale: Lyngby BK – Esbjerg fB 1-0
Finale: Vejle Boldklub – Lyngby BK 1-2
Semifinalen blev endestationen for U14
U14 havde også ambitiøse forventninger til turneringen, og holdet kom også flyvende fra start i turneringen, hvor de scorede 12 mål i de første to kampe. De formåede også at gå ubesejret til semifinalen, hvor de skulle op imod SK Brann fra Norge. I en tæt kamp måtte De Kongeblå talenter kapitulere, da normændene vandt 2-0. Så det var nogle skuffede Lyngby-drenge, der måtte rejse hjem uden metal dog efter at have spillet en flot turnering, hvor de havde spillet underholdende og seværdig fodbold.
U14 resultater:
1. kamp: Lyngby BK – Strømsgodset 4-2
2. kamp: Lyngby BK – IFK Lidingö 8-2
3. kamp: Næstved IF – Lyngby BK 1-2
4. kamp: AC Horsens – Lyngby BK 0-3
5. kamp: Lyngby BK – Fs Holstebro 1-0
Semifinale: Lyngby BK – SK Brann 0-2
Fjerdeplads til U13-drengene
De yngste Lyngby-talenter startede ligeledes bragende ud i deres gruppekampe, hvor de scorede 13 mål i de første tre kampe. De formåede også fire sejre ud af fire mulige i deres gruppe, og dermed ventede FC Roskilde i semifinalen, som desværre blev en for stor mundfuld. Så skulle U13-mandskabet spille om 3./4. pladsen mod AGF, men endnu en gang måtte De Kongeblå talenter gå fra banen med et nederlag, og de kunne rejse hjem med en hæderlig fjerdeplads efter en sjov og lærerig turnering.
U13 resultater:
1. kamp: Strømsgodset – Lyngby BK 1-4
2. kamp: Lyngby BK – Ledøje-Smørum F. 6-2
3. kamp: Kolding IF – Lyngby BK 1-3
4. kamp: Lyngby BK – Silkeborg IF 3-2
Semifinale: FC Roskilde – Lyngby BK 4-0
3/4. plads: Lyngby BK – AGF 0-4
Læs også: Kom på stadion for 20 kroner mod Vendsyssel FF
Læs også: Vendsyssel FF venter i sidste playoff-runde
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products