Tag med fanbussen til det afgørende slag i Randers

Første opgør i anden Alka Superliga playoff-runde blev 2-1 til Randers FC, og dermed så venter der en svær opgave for Thomas Nørgaards tropper, når de på mandag rejser til Kronjylland for at spille mod hestene fra Randers. Der er kampstart kl. 14:00, og Lyngby Fans har arrangeret bustur til Jylland, hvor man kan komme afsted for bare 100 kroner, hvilket også inkluderer kampbillet og morgenmad på bussen.
I kan læse mere og booke plads her: events.lyngbyfans.dk
De Kongeblå drenge har brug for støtten, som de har fortalt, giver de ekstra batterier på banen, som kan gøre forskellen. Det var blandt andet tydeligt i Silkeborg, hvor Lyngby fansenes opbakning blev nævnt i flere medier som ekstraordinær. Så skynd jer at booket jeres plads på bussen, så vi sammen kan jagte overlevelse til Lyngby.
Man kan tilmelde sig Facebook-eventet her.
I kan også se, hvordan sidste tur til Silkeborg så ud i levende billeder, hvor fansene lavede video af deres tur. Den kan i se her.
Hør og læs også: Hebo: Vi tror 100% på det
Læs også: VIDEO – Tauber: Kamp nummer to lever
Læs også: Kamptidspunkter for anden playoff-runde fastlagt

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products