Tag med fanbussen til det afgørende slag i Randers

Første opgør i anden Alka Superliga playoff-runde blev 2-1 til Randers FC, og dermed så venter der en svær opgave for Thomas Nørgaards tropper, når de på mandag rejser til Kronjylland for at spille mod hestene fra Randers. Der er kampstart kl. 14:00, og Lyngby Fans har arrangeret bustur til Jylland, hvor man kan komme afsted for bare 100 kroner, hvilket også inkluderer kampbillet og morgenmad på bussen.
I kan læse mere og booke plads her: events.lyngbyfans.dk
De Kongeblå drenge har brug for støtten, som de har fortalt, giver de ekstra batterier på banen, som kan gøre forskellen. Det var blandt andet tydeligt i Silkeborg, hvor Lyngby fansenes opbakning blev nævnt i flere medier som ekstraordinær. Så skynd jer at booket jeres plads på bussen, så vi sammen kan jagte overlevelse til Lyngby.
Man kan tilmelde sig Facebook-eventet her.
I kan også se, hvordan sidste tur til Silkeborg så ud i levende billeder, hvor fansene lavede video af deres tur. Den kan i se her.
Hør og læs også: Hebo: Vi tror 100% på det
Læs også: VIDEO – Tauber: Kamp nummer to lever
Læs også: Kamptidspunkter for anden playoff-runde fastlagt

Morten Karlsen er Lyngbys nye cheftræner

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products