VIDEO: Lyngbys unge målscorer kunne ikke være i sig selv

Foto (c) fodboldbilleder.dk

Adam Sørensen løb solen sort mod Silkeborg, da De Kongeblå gæstede søhøjlandet søndag eftermiddag, og det skulle vise sig at betale sig da hans mål satte De Kongeblå i gang. Med sit mål blev han også den yngste Lyngby-målscorer i Superligaen nogensinde med sine 17 år og 183 dage. Hør den glade drengs reaktion på kampen i videoen.

Skal du støtte Lyngbys videre færd mod endnu en sæson i Superligaen, så kom på Lyngby Stadion torsdag den 17. maj kl. 20:00, hvor Randers FC kommer på besøg. Køb din billet her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-rfc-17-maj-18

Læs også: Overlevelseskampen – Kom på stadion mod Randers
Se også: VIDEO – Nørgaard fik kuldegysninger over fansene
Højdepunkter: Kongeblåt avancement efter 2-2 i Silkeborg

Læs også: Kongeblåt avancement

Du kan se flere billeder og høre reaktioner på både vores Facebook og Instagram

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy