Tauber er tilbage!

Anfører Mathias Tauber har været ude i over et år med en knæskade, men han laver nu comeback i Superliga-truppen til returopgøret mod Silkeborg IF. Du kan høre, hvad han tænker inden kampen mod Silkeborg i ovenstående video
Den Kongeblå anfører har været på træningsbanen siden forårets start, og han lavede spillemæssigt comeback i en reserveholdssejr mod FC Midtjylland i april måned, efter at han havde været ude næsten et år siden hans knæskade. Men nu er han også tilbage i Superliga-sammenhæng, hvor han er udtaget til det vigtige returopgør mod Silkeborg IF, der skal spilles i morgen kl. 14:00 på Jysk Park. En fantastisk nyhed i en afgørende fase af sæsonen, hvor Lyngby-holdet kæmper for overlevelse i Alka Superligaen.
150 Kongeblå-fans har booket plads på fanbusserne, der er blevet støttet af et økonomisk bidrag fra Friends of Lyngby, der har gjort det muligt at sende tre busser af sted. Flere har meldt deres ankomst ved egen transport, så husk jeres Kongeblå-trøjer og så kan vi sammen kæmpe for overlevelse til Lyngby! Kom så Lyngby!
Læs også: Redmark forlænger partnerskab
Læs også: Andreas Larsen skifter til islandske Vinkingur Rejkjavik
Læs også: Nyt prominent trænernavn til Lyngby Vikings

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy