Tauber er tilbage!

Anfører Mathias Tauber har været ude i over et år med en knæskade, men han laver nu comeback i Superliga-truppen til returopgøret mod Silkeborg IF. Du kan høre, hvad han tænker inden kampen mod Silkeborg i ovenstående video
Den Kongeblå anfører har været på træningsbanen siden forårets start, og han lavede spillemæssigt comeback i en reserveholdssejr mod FC Midtjylland i april måned, efter at han havde været ude næsten et år siden hans knæskade. Men nu er han også tilbage i Superliga-sammenhæng, hvor han er udtaget til det vigtige returopgør mod Silkeborg IF, der skal spilles i morgen kl. 14:00 på Jysk Park. En fantastisk nyhed i en afgørende fase af sæsonen, hvor Lyngby-holdet kæmper for overlevelse i Alka Superligaen.
150 Kongeblå-fans har booket plads på fanbusserne, der er blevet støttet af et økonomisk bidrag fra Friends of Lyngby, der har gjort det muligt at sende tre busser af sted. Flere har meldt deres ankomst ved egen transport, så husk jeres Kongeblå-trøjer og så kan vi sammen kæmpe for overlevelse til Lyngby! Kom så Lyngby!
Læs også: Redmark forlænger partnerskab
Læs også: Andreas Larsen skifter til islandske Vinkingur Rejkjavik
Læs også: Nyt prominent trænernavn til Lyngby Vikings

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Nissan har netop fået et stærk begrænset antal ARIYA Advance 63 kWh Limited edition med 3,6 kW AC oplader fra

kun 309.990 kr.

Prøv den i samarbejde med Lyngby Boldklub! Klik og book din prøvetur – så får du også 2 billetter til Lyngby-AGF.

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop