Alle mand til Silkeborg!

Det blev til en flot sejr mod Silkeborg IF i gårsdagens kamp, da Lyngby-holdet besejrede de rødblusede med 2-1 på mål af Herolind Shala og Jeppe Kjær. Derfor har De Kongeblå et godt udgangspunkt for returkampen, som skal spilles på Jysk Park på søndag den 13. maj kl. 14:00.
Lyngby Fans har sørget for busser, hvor man kan komme af sted for bare 100 kroner, hvilket også inkluderer kampbillet og morgenmad på bussen. Hele molevitten kan lade sig gøre på grund af bussponsor REMA 1000, og morgenmaden er leveret KonditorBager i Bagsværd. Så skynd dig at få meldt dig til, så vi sammen kan kæmpe for overlevelse. Sammen for Lyngby!
Du kan læse mere og tilmelde dig her.
Hør og læs også: Tauber er tilbage!
Læs og se også: Video – Kjær: Slaget vundet, men ikke krigen
Læs også: Redmark forlænger partnerskab
Læs også: Nyt prominent trænernavn til Lyngby Vikings
Se også: Højdepunkter: Kongeblå-sejr mod Silkeborg IF

Carl Ras og Airtox bliver nye hovedpartnere i Lyngby Boldklub

Spreadex stopper som hovedpartner i Lyngby Boldklub

Nederlag i træningskampen mod Hillerød

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products