Tre på stribe for de yngste Lyngby-talenter

Du kan se alle weekendens ungdomsmål i ovenstående video
Det blev til tre sejre for de yngste Lyngby-talenter i weekenden, hvor U13 leverede et rigtig flot comeback mod KB efter at have været bagud 2-0. U17 kunne desværre ikke trække en sejr med hjem fra Frederiksberg. Du kan læse om alle kampene her i artiklen, og du kan se alle målene i ovenstående video.
Storsejr for U15 mod Brøndby
Lyngby Boldklubs U15-hold var taget til Vestegnen for spille mod Brøndby, og det blev en særdeles fremragende eftermiddag, hvor de unge Kongeblå-drenge virkelig var i spilhumør. Kampen startede, som de plejer mod de blågule i et intenst tempo, men Lyngby-holdet spillede klogt, og de kontrollerede første halvleg. Alle de fire Kongeblå-mål blev også scoret i første halvleg, og dermed var kampen allerede afgjort efter 45 minutter. Anden halvleg blev mere sløset og en rodet affære, hvor begge hold kunne have scoret, men kampen endte 4-0 til Lyngby.
Næste kampe for U15 er i weekenden, hvor de skal spille KIA Cup i Esbjerg fra den 9-12. maj.
U15-holdet har også spillet sig i pokalfinalen, hvor de spiller mod BSV HUI tirsdag den 29. maj kl. 19:00 på Right To Dream Park i Farum.
U15: Brøndby IF – Lyngby Boldklub 0-4
0-1 Oliver Kryger
0-2 Endrit Kamilji
0-3 Endrit Kamilji
0-4 Sebastian Kristensen
Hårdt tilkæmpet sejr for U14
Dan Brimsvik havde taget sine tropper med til Hørsholm, hvor de skulle spille mod Hørsholm-Usserød IK, og det blev en spændende kamp, hvor Lyngby-drengene måtte kæmpe for de tre point. De Kongeblå fik bragt sig foran til både 1-0 og 2-1, men hjemmeholdet fik udlignet begge gange, og det lignede dermed en pointdeling mellem de to hold. Lauge Sandgrav ville det imidlertid anderledes, og med sin scoring til 3-2 sørgede han for sejr til Lyngby-holdet.
Næste kampe for U14 er i weekenden, hvor de skal spille KIA Cup i Esbjerg fra den 9-12. maj.
U14: Hørsholm-Usserød IK – Lyngby Boldklub 2-3
0-1: Mads Beyer
1-2: Oliver Sylvest
2-3: Lauge Sandgrav
U13 i vildt comeback
De yngste Lyngby-talenter tog i denne weekend imod KB hjemme på Lyngby Stadion. Lyngby-drengene spillede en rigtig skidt første halvleg, og KB gik fortjent til pausen foran 2-0. Men med en flot præstation i anden halvleg, fik De Kongeblå drenge kæmpet sig tilbage, og med tre mål i anden halvleg fuldendte de det vilde comeback. Flot skalp af de unge Lyngby-drenge.
Næste kampe for U13 er i weekenden, hvor de skal spille KIA Cup i Esbjerg fra den 9-12. maj.
U13: Lyngby Boldklub – FC København 3-2
1-2: Mads Beyer
2-2: Mikel Gorgoza
3-2: Mikel Gorgoza
Nederlag for U17 mod stærkt FCK-mandskab
U17-holdet var taget en tur til Frederiksberg for at spille mod de hvidblusede fra FCK. Københavner-holdet lå inden opgøret i toppen af tabellen, og der ventede dermed en svær opgave for Lyngby-mandskabet. Desværre også for svær, da kampen endte 7-2 til hjemmeholdet, efter den havde stået 2-0 ved pausen.
Næste kamp for U17 er lørdag den 26. maj, hvor de drager til Haderslev.
U17 FC København – Lyngby Boldklub 7-2
5-1 Johan Larsen
7-2 William Maretti
Læs også: Kom på stadion for 20 kroner mod Vendsyssel FF
Læs også: Vendsyssel FF venter i sidste playoff-runde
Du kan se flere billeder og indhold om Lyngby Boldklub på vores Facebook, Instagram og Twitter.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy