Optakt, trup og Nørgaards tanker inden Silkeborg IF

I ovenstående video kan du høre Thomas Nørgaards tanker inden kampen mod Silkeborg IF.
Så gælder det! Det er nu, at vi skal stå sammen for Lyngby! I morgen går det løs i Alka Superliga playoff, når Silkeborg IF gæster Lyngby Stadion i det første af to opgør, der kan spille et af holdene fri af den direkte nedrykningskamp. Der er kampstart kl. 20:00, og Faxe Kondi Fanzonen åbner kl. 18:00. De to hold er helt lige indbyrdes i de sidste ti opgør, hvor hvert hold har vundet fire kamp hver, og to kampe er endt uafgjort. Der er dermed lagt i kakkelovnen til et spændende opgør, hvor begge hold vil gribe ud efter sejren. I den forbindelse håber vi at se så mange af jer på lægterne som muligt, for at vi kan skabe en heksekeddel og sende de rødblusede hjem til Silkeborg med et nederlag! Sammen for Lyngby!
Du kan købe billetter til kampen her.
Cheftræner for Lyngby Boldklub Thomas Nørgaard har udtaget nedenstående 18 spillere til morgendagens opgør. Næsten alle mand er blevet klar til kamp, hvor det kun er Jeppe Brandrup og Mathias Tauber, der stadig døjer med skader. Mikkel Andersen er tilbage i fuld træning.
Truppen mod Silkeborg IF
16. Andreas Larsen (GK)
40. Oskar Snorre (GK)
3. Michael Lumb
5. Martin Ørnskov
6. Mathias Hebo Rasmussen
7. Jesper Christjansen
8. Herolind Shala
9. Lasse Fosgaard
11. Jeppe Kjær
12. Mayron George
15. Emilio Simonsen
17. Adam Sørensen
18. Kevin Tshiembe
24. Thomas Sørensen
26. Gustav Marcussen
27. Kim Ojo
28. Simon Vollesen
48. Oliver Lund
Kampstart er sat til kl. 20:00, og dørene til Lyngby Stadion åbner allerede kl. 18:00, hvor der vil være masser af aktiviteter på Stadion. Blandt andet kan man vinde en signeret Lyngby-trøje, og det vil også være muligt at få autografer og billeder fra Lyngby-spillere. Du kan læse mere om de mange aktiviteter her.
Man vil også kunne komme til prematch-event med Lyngby Fans, som mødes ved Lyngby Stadion fra kl. 15:00. Man kan læse mere her.
Hør hvad Mathias Tauber havde af tanker inden opgøret mod Silkeborg IF her.
Du kan købe billetter til kampen her.
Se også: Video – Sammen for Lyngby!
Læs også: Kamptidspunkter for første playoff-runde fastlagt
Foto (c) Per Kjærbye

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy