Lyngby Boldklub møder Silkeborg IF i Alka Superliga playoff

Efter gårsdagens resultater ligger det fast, at vi kommer til at møde Silkeborg IF i den første Alka Superliga playoff-runde efter afslutningen på Alka Superliga Gruppespillet. Det er udfaldet efter nederlaget i Odense, og da Randers senere på aftenen slog SønderjyskE, kan vi ikke længere hente Randers på tredjepladsen. Turneringsformatet er opbygget så tre’erne fra de to puljer, skal møde fire’erne fra de to puljer. I den anden pulje kommer Silkeborg IF til at blive nummer tre, og FC Helsingør ender som nummer fire, og derfor skal Randers og Helsingør mødes i det andet playoff-opgør.
Som nummer fire starter man hjemme, og man slutter på udebane. Derfor skal vi spille hjemme i Kongens Lyngby søndag den 6. maj. Returkampen skal spilles søndag den 13. maj, og det bliver på Jysk Park i Silkeborg. Tidspunkterne for de to kampe er ikke fastlagt, men vi opdaterer jer selvfølgelig, når vi ved det.
Skulle vi vinde sammenlagt over Silkeborg, skal vi møde vinderen af enten Randers/Helsingør. Dette vil også foregå over to kampe, og i dette scenarie vil vi starte hjemme den 17. maj og slutte ude den 21. maj. Den samlede vinder vil sikre sig en ny sæson i Superligaen, og taberen skal ud i playoff over to kampe mod nummer tre i 1. division, hvor Superligaholdet vil starte ude og slutte hjemme.
Skulle vi tabe sammenlagt mod Silkeborg, så tørner vi sammen med taberen af Randers/Helsingør, hvor vi kommer til at starte hjemme den 17. maj og slutte på udebane den 21. maj. Taberen over to opgør vil rykke ud af Superligaen, og vinderen skal spille playoff over to opgør mod nummer to i 1. division, hvor Superliga-holdet vil starte hjemme og slutte ude.
Lyngby Boldklubs program de kommende uger:
Søndag den 29. april kl. 14:00 – Lyngby Boldklub vs. Randers FC (Sidste runde i Alka Superliga Gruppespillet)
Søndag den 6. maj kl. tba.: Lyngby Boldklub vs. Silkeborg IF (1. Alka Superliga playoff-opgør om at undgå nedrykningsrunde)
Søndag den 13. maj kl. tba.: Silkeborg IF vs. Lyngby Boldklub (2. Alka Superliga playoff-opgør om at undgå nedrykningsrunde)
Torsdag den 17. maj kl. tba.: Lyngby Boldklub vs. Randers FC/FC Helsingør (1. Alka Superliga playoff-opgør om at undgå nedrykning)
Mandag den 21. maj kl. tba: Randers FC/FC Helsingør vs. Lyngby Boldklub (2. Alka Superliga playoff-opgør om at undgå nedrykning)

Læs også: Lyngby Fans investerer en kvart million i Lyngby Boldklub
Læs også: Lyngby Boldklub og Danske Spil forlænger partnerskab
Foto (c) Per Kjærbye

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products