VIDEO: Vollesen glæder sig over at have fået chancen

Selvom hans normale position er på midten er Simon Vollesen bare glad for at få chancen for at bevise sig, og så er han ligeglad med hvor på banen, han skal spille. Han er ærgerlig over, at det ikke bliver til mere end et point, men han synes, at holdet viste god moral i modgangen.
Læs også: Pointdeling i spændende kamp mod SønderjyskE
Læs også: Lyngby Boldklub og Danske Spil forlænger partnerskab

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products