Højdepunkter: 1-0-nederlag i jævnbyrdig kamp mod SønderjyskE

Det var en kamp med fart over feltet, hvor begge mandskaber havde rigeligt med chancer til at lave mål. SønderjyskE var dog det eneste hold, som formåede at score, og derfor kunne de tage alle tre point. Du kan se højdepunkter fra opgøret i vidoen.
Husk Lyngby Boldklub allerede spiller hjemme igen på Lyngby Stadion på torsdag kl. 18:00, når SønderjyskE gæster Kongens Lyngby. Du kan sikre dig billet her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-sej2018 
Læs også: Dobbeltopgør mod SønderjyskE indenfor en uge
Læs og se også: U19-holdet i pokalfinalen efter straffesparksdrama mod FCN!

Morten Karlsen er Lyngbys nye cheftræner

Testdag er festdag: Fraulo vandt IR2-testen

Kom til storskærmsarrangement i kanalvejsparken

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products