Flot skalp af U15 mod FCK

I ovenstående video kan du se denne weekends ungdomsmål 
Remis for U17 mod HB Køge
Efter sidste weekends 2-1-sejr var det et U17-hold med selvtillid, der lørdag skulle forsøge at hente en sejr hjemme i Kongens Lyngby, da HB Køge gæstede hjemmebanen ved Lyngby Stadion. De Kongeblå fik også en fin start, og de spillede en fornuftigt første halvleg, hvor de kunne bringe sig foran 1-0 på mål af Maurits Kjærgaard.
Anden halvleg blev en anden affære, hvor udeholdet var bedst, og de fik i løbet af halvlegen også udlignet til 1-1. Mod slutningen var der spænding til det sidste, men ingen af holdene formåede at score mere, og derfor endte det med pointdeling, som ikke var helt tilfredsstillende for Lyngby-holdet, som inden kampen havde håbet på tre point.
Næste opgave for U17-drengene er 21. april, hvor FC Midtjylland gæster Kongens Lyngby.
Flot skalp af U15 mod FCK
Det var et decimeret U15-hold, der lørdag skulle spille på hjemmebane mod FCK, hvor de i øjeblikket er ret hårdt ramt af skader, så det gjorde bare lørdagens præstation endnu flottere. De formåede nemlig at hente alle tre point mod løverne fra Frederiksberg, hvor de spillede med vilje, sammenhold og mandsmod, der grundlagde den flotte sejr.
Kampen var mod en stærk modstander, som er kendt for et flot pasningsspil med pæne kombinationer, men det var faktisk Lyngby-holdet, som bragte sig foran i kampen på mål af Theo Nielsen efter 11 minutters spil. Den stilling holdt til pausen, hvor FCK hurtigt udlignede efter pauseteen til 1-1. Wilhelm Zangger ville det imidlertid anderledes, og bare fire minutter efter det mål gjorde han det til slutresultatet 2-1. Et flot resultat efter en kæmpe indsats fra de unge drenge i en hård periode.
Næste opgave er først om 2 ugers tid, og den næste tid skal bruges på at få spillere tilbage fra skader og knokle på træningsbanen.
1-0-sejr for U14 mod stærkt Farum-hold
Lyngbys U14-hold brugte også weekenden på at hente tre point, da de med en 1-0-sejr vandt for anden uge i streg. Det var et stærkt spillende U14-mandskab, som kreerede masser af chancer, og de spillede sig flot ud af modstanderens pres, når de pressede højt. Første halvleg endte uden mål, selvom det havde lugtet af mål det meste af halvlegen.
I anden halvleg skruede Lyngby-drengene på de rigtige knapper, og de kunne fortjent udnytte en af deres mange muligheder for at komme foran. Et indlægsfrispark sejlede hele vejen i mål, og den ene kasse viste sig at være nok, og dermed vandt U14-dregene tre velfortjente point. Lyngby-målet blev scoret af Lauge Sandgrav.
I næste weekend venter KB på udebane i København.
Stort nederlag for U13 i Farum
De yngste Lyngby-drengene havde taget turen nordpå, hvor de skulle op imod lokalrivalerne fra Farum BK. Kampen endte med at blive en rigtig skidt oplevelse for De Kongeblå, som ellers havde udlignet et tidligt mål fra hjemmeholdet, og første halvleg var egentlig en lige affære . Desværre kom de ikke tættere på end det, da de rødblusede formåede at score fem gange mere i opgøret, og de vandt kampen med 6-1. Lyngby-målet blev scoret af Mikel Gorgoza.
Næste opgave er den 21. april mod Brøndby på hjemmebane.
Læs også: Dobbeltopgør mod SønderjyskE indenfor en uge

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products