Tag med fanbussen til Sønderjylland!

På lørdag den 14. april drager De Kongeblå spillere til Sønderjylland, når der er kamp mod SønderjyskE kl. 16:00 i tredje runde af Alka Superliga Gruppespillet, og Lyngby Fans har sørget for fælles bustur til Sydbank Park. Man kan komme af sted for bare 150 kroner, hvor dette også inkluderer kampbillet, og så har spillerne sponsoreret første omgang på fanbussen.
Turen har kunne lade sig gøre til denne pris, da Herlev Stilladser, RB Byggerådgivning og Virum Installation har været med til at sponsorere alle tre ture i Alka Superliga Gruppespillet.
Du kan læse mere om søndagens tur og tilmelde dig her.
Du vil også allerede kunne læse mere om og tilmelde dig turen til Odense her.
Husk også at du er inviteret til fandebat med Friends of Lyngby og Thomas Nørgaard på torsdag den 12. april, hvor arrangementet starter kl. 18:00 og fortsætter til en 20-tiden. Du kan læse mere det hele her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy