Seks point i tre kampe for ungdomsholdene

Se alle weekendens Lyngby-ungdomsmål i ovenstående video.
Der var tre Lyngby-hold i aktion i ungdomsrækkerne denne weekend, fordi U13- og U15-holdene havde friweekend, da de havde spillet turening i Grækenland i løbet af ugen. U19 og U17 var en tur i Esbjerg, og U14 tog hjemme i Kongens Lyngby imod HB Køge. Du kan læse mere om alle opgørene i nedenstående artikel.
Snævert nederlag til U19 mod Esbjerg
Lyngbys U19-hold var taget en tur til den danske vestkyst, hvor Esbjerg ventede i en turneringskamp, og i et flot ramme med godt vejr spillede Thomas Lollikes tropper en lige kamp mod et godt Esbjerg-mandskab. Det var en på ny sammensat gruppe, der blev testet, og i første halvleg kom holdet også bagud, og i samme halvleg fik de et mål annulleret. Anden halvleg var en åben affære, hvor Esbjerg udnyttede den ekstra plads og gjorde det til 2-0. Lyngby sad dog på bolden, og med 20 minutter igen fik U17-spilleren Christoffer Saietz reduceret til 2-1. I overtiden fik Esbjerg gjort det til 3-1, da Lyngby-holdet satsede alt mod slutningen.
Cheftræner Thomas Lollike var ærgerlig over de indkasserede mål, men ved også at, der skal opbygges nogle relationer mellem den nye gruppe af spillere.
“Jeg er ærgerlig over, at vi ikke forsvarer bedre på Esbjergs scoringer, men på den anden side, så formår vi slet ikke at konvertere vores tid på bolden til reelle målchancer. Så vi manglede de øverste procent i vores præstation, og hvis vi gør det ude i Esbjerg, så får vi intet med.”
”Når det så er sagt, så kæmper vi selvfølgelig med vores relationer, på trods af at vi pt. leverer lidt spillere opad, så har vi mange dygtige spillere på banen, og jeg er sikker på, at vi har sat nogle relations-lærepenge ind på kontoen. De må gerne indløses allerede på onsdag, hvor vi hjemme tager imod Farum klokken 18:30 i pokalturnerings semifinale. Jeg har ros til vores dygtige U17-spillere, som får sendt nogle gode signaler” lyder det fra U19-træneren.
Næste opgave er som sagt på onsdag, hvor Farum venter i pokalsemifinalen hjemme i Kongens Lyngby.
Clean sheet og 1-0-sejr for U17-holdet
U-17 mandskabet var også en tur i Esbjerg, og de trak sig sejrsrigt ud af deres opgør, da de vandt 1-0 efter en spændende kamp med chancer i begge ender, hvor Lyngby-målet blev scoret af Asger Ammundsen. Generelt var der et godt niveau på bolden hos begge hold, der gav gode chancer til begge mandskaber. Første halvleg var en lige affære, hvor begge holds offensiver kunne have scoret. Anden halvleg var Lyngby holdet bedst, hvor de viste et taktisk og fysisk overskud, der gjorde, at de skabte chancer til flere end det ene mål.
Assistenttræner Jonathan Hartmann så en defensiv stærk indsats fra Lyngby-drengene mod et Esbjerg hold, der er kendt for at score mange mål. Udover det spillede holdet en god kamp, og han var tilfreds med indsatsen.
”Defensivt er det stærkt at holde nullet mod et Esbjerg-hold, der er blandt de mere scorende hold i ligaen. Der var en god intensitet i presset og godt duelspil”
”Derudover spiller vi god kamp på bolden. Flere af vores bagerste spillere finder gode løsninger i spillet særligt i anden halvleg, og mange af vores offensive spillere er meget involveret på den sidste tredjedel og er gode til at gøre sig selv og medspillerne farlige. Det var godt at se produktet af drengenes hårde arbejde på træningsbanen blive taget med ind i kampen. Så nu glæder vi os endnu mere til at arbejde godt på træningsbanen i den kommende uge” siger Hartmann.
Næste opgave for U17-mandskabet er lørdag den 14. april mod HB Køge hjemme i Lyngby.
Sejr i rodet kamp for U14
U14-mandskabet havde besøg af HB Køge i weekenden, og det endte med at blive en underholde kamp med fem mål, hvor Lyngby i sidste ende vandt 3-2. Generelt var det et rodet kampbillede, hvor De Kongeblå kom bagud 1-0 på Køges første afslutning. Dog fik holdet skruet tempoet godt op i sekvenser, hvilket gjorde de kom på 2-1. I de sidste 10-15 minutter fik holdet lagt et godt tryk, og de får også scoret det afgørende mål i den periode. Set over hele kampen var en 1-måls-sejr helt fair. Lyngby-målene blev scoret af to gange Oliver Høeg og en kasse fra Emil Fosgrau.
Næste opgave er på lørdag, hvor Farum BK gæster Lyngby.