VIDEO: Gustav Marcussen er tilbage

I morgen går det løs på Lyngby Stadion, når De Kongeblå møder OB. Gustav Marcussen er tilbage fra U21-landsholdssamling og er kommet sig over sin sygdom. Hør lidt om hans oplevelse af hans første U21-landsholdskamp.
I morgen er der Kongeblå dag på Lyngby Stadion, og alle under 16 med kongeblåt tøj kommer gratis ind. Er du 16 eller over kan du købe billet til kampen her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-ob2018
Læs også: Skal du være med til Kongeblå dag på lørdag?
Se også: Vikingedag i fanzonen
Læs også: Invitation til fandebat med Friends of Lyngby og Thomas Nørgaard

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

SMAG PÅ MERE END 100 VINE

Lyngby Boldklub afholder sammen med Distinto Vinimport vinsmagning på Lyngby Stadion den 13. november fra kl. 11:00 til 14:00. Her vil du få unik mulighed for at smage på mere end 100 forskellige vine og møde nogle af Distinto’s bedste vinproducenter.

Læs mere »
0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy