VIDEO: Gustav Marcussen er tilbage

I morgen går det løs på Lyngby Stadion, når De Kongeblå møder OB. Gustav Marcussen er tilbage fra U21-landsholdssamling og er kommet sig over sin sygdom. Hør lidt om hans oplevelse af hans første U21-landsholdskamp.
I morgen er der Kongeblå dag på Lyngby Stadion, og alle under 16 med kongeblåt tøj kommer gratis ind. Er du 16 eller over kan du købe billet til kampen her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-ob2018
Læs også: Skal du være med til Kongeblå dag på lørdag?
Se også: Vikingedag i fanzonen
Læs også: Invitation til fandebat med Friends of Lyngby og Thomas Nørgaard

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

U19-drengene mødte overmagten i pokalfinalen

Vores U19-drenge blev sat til vægs af overmagten fra FCK onsdag aften, som vandt med 5-0 over os i pokalfinalen. Tre af scoringerne faldt i det sidste kvarter af opgøret. Vores målmand, Filip Versterre, leverede en rigtig flot præstation – særligt i første halvleg.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products