Flere positive resultater i weekendens ungdomskampe

Der var fire hold i aktion i weekenden, da U17 havde svenske gæster fra Helsingborg i en træningskamp. U15 var en tur i Roskilde, U14 var på besøg i Brøndby og U13 havde Herfølge som gæster i Kongens Lyngby. Du kan læse mere om kampene i nedenstående tekst.
U17 bankede svenskere 4-0
Lørdag eftermiddag tog Christian Sørensens tropper imod Helsingborg fra Sverige i en træningskamp for at holde sig i gang, mens turneringen ligger stille grundet landsholdspause. Det blev en særdeles vellykket oplevelse, da De Kongeblå vandt kampen 4-0. Cheftræner Sørensen synes, at holdet spillede en god kamp, og at holdet generelt var i kontrol. Holdet har været inde i en god udvikling på det seneste, hvor mange yngre spillere et vokset i takt med deres minutter. Lyngby-målscorerne var Tobias Bak, William Maretti, Johan Larsen og Alexander Petræus.
U15 spillede remis i målrig kamp
Mads Kristensen og resten af U15-holdet var i tur til Roskilde, og det skulle blive en underholdende affære. Efter en flot første halvleg var holdet tæt på at gå til pause foran 2-0, men Roskilde scorede på sidste berøring i halvlegen. I anden halvleg kom både manglende kvalitet, udvisning og skader i vejen for en Lyngby-sejr, og kampen sluttede 3-3. Målene for Lyngby blev scoret af Filip Panjeskovic, Nicklas Gjøg og Victor Petersen.
Næste opgave for U14 er Elite Neon Cup 2018, hvor holdet skal spille mod Olympiacos FC, Panionios FC og AEZ – Champions.
To forskellige halvlege i nederlag for U14
U14-holdet var taget til Brøndby, og De Kongeblå spillede en rigtig flot første halvleg, hvor de fortjent var foran 1-0. I anden halvleg kom Brøndby bedre med, og de var effektive på deres chancer, hvor de bragte sig foran 3-1. Til slut kom der spænding i kampen, men Lyngby-drengene nåede ikke tættere på end 2-3. Lyngby-målene blev scoret af Emil Fosgrau og Lucas Ravn.
U13 sejrede hjemme mod Herfølge
Hjemme i Kongens Lyngby tog de yngste talenter imod Herfølge, og det blev en kamp, som Lyngby-mandskabet dominerede fra start til slut. Det blev til tre flotte scoringer og masser af fint spil. Herfølge fik et trøstemål i anden halvleg, men Det Kongeblå-hold endte med at vinde 3-1. Scoringerne blev sat ind af 2 x Mads Beyer og Miron Zuberovski.
U13 rejser også til Grækenland i næste uge for at spille Elite Neon Cuper 2018, hvor de også skal møde Olympiacos FC, Panionios FC og AEZ – Champions.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products