Tag børn med til vikinge-dag på Lyngby Stadion for 20 kroner

foto (c) Per Kjærbye

På søndag den 18. marts kl. 17:00 er der igen kamp på Lyngby Stadion, når Den Gule Fare fra AC Horsens er gæster i Alka Superligaens 26. spillerunde.
Udeholdet har alt at spille for, da de med et enkelt point kan spille sig i Mesterskabspillet, og Lyngby-mandskabet hungrer efter tre point, som skal bruges for at spille sig nærmere holdene over dem. Alle point kan bruges, da de tages med over i det livsvigtige nedryknings playoff.
Du kan købe billet til opgøret her, hvor der vil være børnebilletter til 20 kroner: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-hor-18-marts-18
Til kampen vil der være masser af underholdning på Lyngby Stadion. Her kan du blandt andet besøge den populære Faxe Kondi Fanzone. Fanzonen åbner kl. 15:00, hvor du kan du prøve vores Panna-bane, Louis Nielsen Driblebane, dyste i bordfodbold og prøve fodbolddart fra Kildedal event.
Udover de mange fodbold-aktiviteter vil der til dagens kamp være vikinge tema i fanzonen. Her vil der blive fortalt vikingehistorier over bålet, hvor du samtidig kan lave snobrød. Til de kreative sjæle vil vikingeværkstedet være åbent. Her kan du dekorere dit eget vikingeskjold. Til de fotogene fans vil en photobooth være opstillet, her kan du få taget billede med dine venner og familie, så du aldrig vil glemme dagen på Lyngby Stadion. Frygt ej for kulden da der vil være masser af aktiviteter at varme sig med til søndagens kamp!
Den Søde Tand opstiller slik-bod til alle de sliksultne, og Oscars Bøfsandwich er klar til at servere de legendariske bøfsandwich som altid.
I klubhuset vil Lyngby Boldklub afholde pre-match event, hvor der blandt andet er mulighed for at dyste i FIFA 18 på PlayStation 4. Her vil du kunne spille mod en professionel FIFA spiller fra Lyngby BKs eget FIFA-hold i samarbejde med Ambush. Scorer du mod den professionelle Ambush Lyngby BK FIFA-spiller, er du med i lodtrækningen om at vinde en ramme Faxe Kondi eller en ramme Faxe Kondi Booster (man skal være fyldt 16 år for at kunne vinde Booster). Der kan max deltage 25 personer i konkurrencen. Deltagerne bliver fundet efter først-til-mølle princippet.
Arrangementet starter kl. 15:00 i Lyngby Boldklubs klubhus. Indgang via hovedindgangen til Lyngby Stadion.
Kampen fløjtes i gang kl. 17:00, og Faxe Kondi Fanzonen på Lyngby Stadion åbner to timer før kampstart.
Billetter til opgøret kan købes her, hvor der vil være børnebilletter til 20 kroner: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-hor-18-marts-18

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products