Lyngby Boldklub udvider på partnerfronten

De Kongeblå kan stolt præsentere ny partner i Morgennetnærket i form af BABUSQA. Udover det gentegner Malerfirmet M.L. og Ducator.
BABUSQA
Den nye partner i kongeblåt er BABUSQA, der tilbyder en lang række forskellige services inden for coaching og clairvoyance. Nina Johansen, der er indehaver af BABUSQA, som fysisk holder til i Roskilde, har mange års erfaring med at motivere og inspirere hendes omgivelser.
Hos BABUSQA kan man få både personlig coaching og clairvoyance samt relationsclairvoyance. Det er muligt at booke BABUSQA til arrangementer som firmaevents og fester, og har man lyst til at udfordre sin indre clairvoyant, så afholder BABUSQA også workshops.
BABUSQA er i Lyngby Boldklub nyt medlem af Morgennetværket.
Læs mere om BABUSQA på deres hjemmeside her: https://babusqa.dk/
Malerfirmaet M.L.
Et stort velkommen tilbage til Michael Lerche fra Malerfirmaet M. L., som har valgt at forlænge sin eksponerings aftale hos os.
Malerfirmaet M.L. har siden 1982 leveret kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og de har kundens tilfredshed i centrum – uanset hvilken type opgave, der er tale om. Det er vigtigt for dem at levere et holdbart og pænt resultat, du kan glæde dig over både nu og i mange år frem. Som maler arbejder de effektivt og med fokus på detaljen. De tilbyder også hovedentrepriser, hvor de sørger for kontakten til andre relevante faggrupper.
Du kan læse mere om firmaet her: http://malerfirmaetml.dk
Ducator
Vi kan ydermere byde velkommen tilbage til Ducator, som gentegner for et halvt år i Morgennetværket.
Ducator reparerer alle typer tablets og mobiltelefoner for private og offentlige virksomheder, og MobilAmbulancen kører ud til alle brofaste dele af Danmark. MobilAmbulancen kører ud til din arbejdsplads og fixer dine tablets eller mobiltelefoner, i mens du arbejder, så du ikke behøver at bekymre dig om unødvendig spildtid i forhold til levering og afhentning. Teknikkerne er uddannet i ind- og udland, og de er desuden godkendte til at færdes på alle slags arbejds- og byggepladser.
De bruger kun originale reservedele, og MobilAmbulancen er fyldt med specialudstyr, for hos Ducator sætter de barren og ambitionerne højt.
Du kan læse mere om virksomheden her: https://www.ducator.dk/#omducator

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products