Månedens Lyngby-mål for februar – De nominerede

Der er blevet scoret nogle fremragende mål på tværs af Lyngby Boldklubs hold i denne måned, og vi er kommet frem til tre nominerede. De tre mål er blevet scoret af Thomas Sørensen fra Superliga-truppen, Endrit Kamilji fra U15-holdet og Victor Petersen ligeledes fra U15-holdet.
På vores Facebook-side kan du se de tre flotte mål og deltage i konkurrencen for månedens mål, hvor der bliver trukket lod mellem alle deltagende om fire fribilletter til hjemmekampen mod AC Horsens søndag den 18. marts. Vinderen bliver fundet på mandag. Du kan finde vores Facebook-side her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products