Månedens Lyngby-mål for februar – De nominerede

Der er blevet scoret nogle fremragende mål på tværs af Lyngby Boldklubs hold i denne måned, og vi er kommet frem til tre nominerede. De tre mål er blevet scoret af Thomas Sørensen fra Superliga-truppen, Endrit Kamilji fra U15-holdet og Victor Petersen ligeledes fra U15-holdet.
På vores Facebook-side kan du se de tre flotte mål og deltage i konkurrencen for månedens mål, hvor der bliver trukket lod mellem alle deltagende om fire fribilletter til hjemmekampen mod AC Horsens søndag den 18. marts. Vinderen bliver fundet på mandag. Du kan finde vores Facebook-side her.

Cecilie Thomsen blev kåret til Fan of the Match

Lauge Sandgrav blev kampens Man of the Match

Nederlag til FC København i sæsonpremieren

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products