Månedens Lyngby-mål for februar – De nominerede

Der er blevet scoret nogle fremragende mål på tværs af Lyngby Boldklubs hold i denne måned, og vi er kommet frem til tre nominerede. De tre mål er blevet scoret af Thomas Sørensen fra Superliga-truppen, Endrit Kamilji fra U15-holdet og Victor Petersen ligeledes fra U15-holdet.
På vores Facebook-side kan du se de tre flotte mål og deltage i konkurrencen for månedens mål, hvor der bliver trukket lod mellem alle deltagende om fire fribilletter til hjemmekampen mod AC Horsens søndag den 18. marts. Vinderen bliver fundet på mandag. Du kan finde vores Facebook-side her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy