Iskoldt nederlag mod OB

Lyngby-mandskabet havde onsdag aften taget turen over broen til Odense, hvor OB ventede i 23. spillerunde af Alka Superligaen på EWII Park. Temperaturen var dykket et godt stykke nedunder frysepunktet, og det var en frisk brise, der blæste i det fynske, men de to hold var klar til kampstart kl. 18:00.
Det var hjemmeholdet, der kom bedst fra start, og de havde flere forsøg, der truede Oskar Snorres mål. Det blev dog aldrig rigtig farligt, og de fleste af forsøgene sad udenfor rammen. Efter små 17 minutter holdt den imidlertid ikke længere, da en OB-spiller kom til baglinjen, og han fandt en helt åben Troels Kløve, der kunne prikke hjemmeholdet foran 1-0. De Kongeblå spillere hang efter i tanke og handling, og efter en lille halv time fik Herolind Shala gult kort for at gå for hårdt til en OB-mand.
OB fortsatte presset, og få minutter efter stadionuret havde rundet de 30 minutter gav det pote for dem. Endnu engang kom de til baglinjen, og i midten af feltet fandt de en helt fri Anders K. Jacobsen, det let kunne gøre det til 2-0. Fem min før pauseteen måtte Mathias Hebo udgå med en skade, og han blev erstattet af Martin Ørnskov. OB var klart bedst i første halvleg, men Lyngby-holdet fik lidt af tro på, da Thomas Sørensen klappede en nedfaldsbold i kassen kort før pausen. Dermed stod den 2-1 til hjemmeholdet efter først halvleg.
Til anden halvlegs start blev Lasse Fosgaard sendt i ilden, og han erstattede Kevin Tshiembe. Lyngby-drengene kom ud med en anden tro på tingene, og de virkede som et hold, der ville bevise noget. De helt store chancer kunne holdet dog ikke spille sig frem til, og kampen bølgede frem med mange omstillinger til begge hold. Jesper Christjansen måtte også modtage en advarsel, da han stoppede en kontra til OB.
Med et kvarter igen kunne Rasmus Jönsson have afgjort kampen, da han blev spillet fri i feltet, men han afsluttede forbi Lyngby-målet. Lyngby-holdet havde muligheden for at udligne, da Mayron George opsnappede en lang bold, og han var helt fri igennem. Desværre skød han snært forbi, og dermed var De Kongeblå stadig bagud. Lyngby-spillerne kæmpede hårdt, men med to minutter igen måtte de kapitulere, da et Rasmus Festersen frispark blev rettet af, og Oskar Snorre i målet kunne intet gøre. Der faldt ikke flere mål i kampen, og dermed vandt OB 3-1.
Næste opgave for Lyngby-holdet er allerede på lørdag den 3. marts kl. 16:00, hvor Hobro IK kommer på besøg på Lyngby Stadion. Du kan købe billetter til opgøret her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products