VIDEO – Marcussen: Vi skal ville det mest!

Gustav Marcussen har en fast tro på, at De Kongeblå kan sikre sig tre vigtige point, hvis de kommer ud og viser hjerte og mandsmod på lørdag mod AGF. Hør mere fra den unge midtbanemand i ovenstående video, hvor han også fortæller om sin oplevelse med at spille fra start i Superligaen, og hvor meget han lærer af det.
Du kan stadig nå at købe billetter til den vigtige kamp på lørdag kl 16.00 på Lyngby Stadion, når AGF kommer på besøg i Alka Superligaens 22. spillerunde. Du kan købe billet her: http://shop.lyngby-boldklub.dk/kampe/lbk-agf-24-februar-18 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende
0
Din kurv er tom!

Skynd dig at lægge var i din kurv, så den ikke er tom.

Webshop