VIDEO: Kom under dynen med Fosgaard og Hebo

For at lave lidt research på vores kommende modstander tog vi Lasse Fosgaard og Mathias Hebo med i JYSK. Her undersøgte de blandt andet, om JYSK havde en kunstgræsafdeling, og hvem af de to der bestemmer mest i forhold indretning derhjemme. Se hele indslaget i videoen.
Tak til JYSK i Gentofte for at invitere os indenfor.
Læs mere om busturen til Silkeborg her: https://www.facebook.com/events/150142052363174/

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products