Nederlag mod Brøndby IF

Efter en turbulent periode så stod der endelig fodbold på menuen, da Brøndby IF gæstede Lyngby Stadion i dagens forårspremiere i Alka Superligaen. Masser af folk havde trodset det dårlige vejr og havde fundet vej til stadion godt pakket ind i varme jakker og halstørklæder. Lyngby kom ind til kampen som ligaens nummer 12 og Brøndby som nummer to, men det var faktisk ikke til at se fra kampens start.
Lyngby kom rigtig godt ud af starthullerne, og de bragte masser af energi. De fik også kampens første chance, da Kevin Tshiembe kom højest på et hjørnespark, men han headede desværre ved siden af mål. Brøndby kom efter det bedre med i kampen, men efter 14 min var det endnu en gang Tshiembe, der truede efter en dødbold. Denne gang sneg bolden sig snært udenom den ene stander, men det kastede stadig ikke et mål af sig.
Det faldt der imidlertid i midten af første halvleg og desværre til det forkerte hold. Efter et godt indlæg af Johan Larsson kom Tshiembe til at snitte bolden i eget mål hårdt presset af Kamil Wilczek. Brøndby pressede videre efter målet, og bare efter fem minutter senere var samme Wilczek på færde. Efter et gennemspillet angreb kunne han sparke bolden sikkert ind på oplæg af Teemu Pukki. Brøndby-presset fortsatte resten af halvlegen, men der kom ikke flere mål i første halvleg.
Efter pausen kom udeholdet klart bedst ud, og Oskar Snorre måtte diske op med en klasseredning på et Wilczek forsøg for at holde 0-2-stillingen. To minutter kunne han dog intet stille op, da Pukki blev spilet helt fri igennem, og han driblede udenom den sagesløse målmand og prikkede bolden i mål til 0-3. Lyngby-spillerne kæmpede bravt, men de havde svært ved at spille sig frem til chancer mod den solide Brøndby-defensiv.
Brøndby derimod fortsatte tempoet, og de havde chancer til at gøre det til 0-4, men de kunne ikke ramme inde for målrammen. Lyngby truede flere gange på omstillinger, men Brøndby-holdet fik stoppet de farligste ved at hive et gult kort. Med fem minutter igen kunne Brøndby dog ikke holde Lyngby fra at score. Et skarpt indlæg fra Gustav Marcussen blev rettet af Paulus Arajuuri, som sendte i bolden i eget mål, og dermed var der reduceret til 1-3. Der kom ikke rigtig flere chancer i kampen, og dermed trak Brøndby sig sejrsrigt ud af opgøret.
Næste kamp for de Kongeblå er på lørdag den 17. februar mod Silkeborg IF på JYSK Park, og efter det så venter AGF hjemme på Lyngby Stadion lørdag den 24. februar kl. 16.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products