Oliver Kjærgaard fritstillet

Unge Oliver Kjærgaard valgte kort før klokken 14 at udnytte sin daværende ret til at fritstille sig selv. Midtbanespilleren bliver den sidste spiller, der forlader Lyngby Boldklub oven på den manglende lønudbetaling i januar.
Oliver Kjærgaard kom til Lyngbys ungdomsafdeling som ganske ung, og blev i sommer rykket op som fast mand i Superligatruppen. Her har den 19-årige midtbanespiller dog kæmpet med spilletiden – i efteråret blev det således blot til 3 Superliga-kampe, alle som indskifter.
Lyngby Boldklub ønsker Oliver Kjærgaard held og lykke fremover.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Din kurv er tom!

ØV! Din kurv er helt tom. Skynd dig at fylde noget i den.

KATEGORIER100 ÅRS JUBILÆUMHOODIE   T-SHIRTSWEATSHIRT   KRUSHUE OG HALSTØRKLÆDEBARN   DAME
Powered Voltage Emoji by Caddy