Oliver Kjærgaard fritstillet

Unge Oliver Kjærgaard valgte kort før klokken 14 at udnytte sin daværende ret til at fritstille sig selv. Midtbanespilleren bliver den sidste spiller, der forlader Lyngby Boldklub oven på den manglende lønudbetaling i januar.
Oliver Kjærgaard kom til Lyngbys ungdomsafdeling som ganske ung, og blev i sommer rykket op som fast mand i Superligatruppen. Her har den 19-årige midtbanespiller dog kæmpet med spilletiden – i efteråret blev det således blot til 3 Superliga-kampe, alle som indskifter.
Lyngby Boldklub ønsker Oliver Kjærgaard held og lykke fremover.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Trup og optakt: ‘Sæsonens hidtil vigtigste kamp’

Onsdag aften skal vi på besøg hos en af de direkte konkurrenter i toppen, når vi skal til FC Helsingør, hvor en sejr kan sende os fire point foran dem med to runder igen. Derfor kan man også godt kalde det sæsonens hidtil vigtigste kamp, forklarer cheftræneren Freyr Alexandersson.

Læs mere »

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products