Opdatering fra Lyngby Boldklub A/S

Her følger en kort opdatering fra Lyngby Boldklub A/S vedrørende de igangværende forhandlinger om klubbens fremtid:
Efter en lang dag hvor der er afdækket og forsøgt flere forskellige løsninger for at få fremskaffet de nødvendige midler til at betale løn til spillere, stab og administration m.fl., må vi desværre konstatere, at det ikke er lykkes at komme i mål rettidigt. Vi kan oplyse, at Lyngby Boldklub A/S ikke har betalt den skyldige løn i dag.
Der har været drøftelser og forhandlinger omkring salg af klubben hele dagen samtidigt med, at der har været arbejdet på en kortsigtet løsning for at få betalt løn til tiden – en af mulighederne har været drøftelser med stærke lokale kræfter, som her til aften har meddelt, at de desværre ikke kan nå det inden midnat, men at de vil forsøge at samle en gruppe af lokale interessenter, der vil overtage klubben og levere den nødvendige finansiering minimum frem til sommeren 2018.
Der er stadig forhandlinger med andre potentielle købere, hvor specielt en af dem har været meget aktiv i dag, og der har været fremskridt, men grundet konstruktionen hos den potentielle køber kræver det mere tid at lande en mulig aftale med dem.
De kommende dage byder fortsat på forhandlinger med de potentielle købere, og som tidligere udmeldt er det vores håb, at vi senest fredag har en afklaring.
Bestyrelsen

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

Kom til lager- og pølsesalg på Lyngby Stadion d. 14. juni

Lyngby Boldklub U15 deltog i Malmø Trophy

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products