Træningskamp mod SønderjyskE aflyst

Foto: Fodboldbillder.dk

På søndag skulle det Kongeblå Superliga-mandskab have spillet sidste testkamp inden forårspremieren mod Brøndby IF den 11. februar.  Desværre er kampen blevet aflyst, da klubberne er blevet enige om, at det ikke giver mening i givende situation at spille kampen.
Til aflysningen af kampen havde cheftræner Thomas Nørgaard følgende ord.
”Det er selvfølgelig super ærgerligt, at vi må aflyse en træningskamp så tæt mod forårspremieren. Men vi må sande, at det ikke passede ind i programmet i forhold til nuværende situation i klubben. Derfor bliver vi indtil videre hjemme og arbejder stenhårdt på at blive klar til kamp den 11. februar” sagde Nørgaard.
Derfor er næste opgave for Lyngby-spillerne den 11. februar, hvor Brøndby IF kommer på besøg på Lyngby Stadion.

Magnusson: Vil gerne skabe mere mod Sønderjyske

Tilmeld dit barn til Camp i Lyngby Boldklub

Billetsalget til Brøndby-braget er åbent

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products