U19 slog GVI fra Danmarksserien – U17 tabte til FCK

Lørdag den 27. januar spillede U19-mandskabet årets anden træningskamp, og der stod en hjemmekamp mod GVI fra Danmarksserien på menuen. En tæt kamp endte med en sejr til de kongeblå talenter på to mål. De to scoringer blev sat ind af Rasmus Beyer og Emil Kornvig.
Første halvleg var en jævnbyrdig affære, hvor begge hold havde gode forsøg på kassen, men bolden ville ikke ind i mål. Det kom den i imidlertid i anden halvleg, hvor Lyngby-drengene med to hurtige scoringer i starten af halvlegen sikrede sig sejren. I løbet kampen kom 20 mand i aktion, og derfor fik trænerteamet set rigeligt med spillere an.
Nederlag for U17 mod stærkt FCK-hold
U17-spillerene var også i aktion, hvor de krydsede klinger med et skarpt FCK-mandskab. I en chancerig kamp, hvor begge hold havde chancer til mål, var det FCK-spillerne, der var skarpest på deres, og vandt kampen 2-0.
Det var en god U17-kamp i et højt tempo, og cheftræner Christian Sørensen havde rosende ord til overs for sine spillere, hvor han mente flere spillere trådte i karakter.
“Det var en god kamp for drengene, hvor de blev testet mod en hård modstander. Vi havde lidt udfordringer offensivt, da de stod rigtig godt på banen og lukkede fornuftigt ned, når vi var ved at blive farlige. Vores presspil i kampen var fornuftigt, og jeg så nogle gode sekvenser, hvor vi skaber nogle gode chancer på omstillinger. Man er aldrig tilfreds, når man taber, så nu er det tilbage på træningsbanen, og så må vi arbejde endnu hårdere” fortæller Christian Sørensen.
Begge hold starter deres respektive sæsoner i slutningen af februar.

Lyngby Boldklub skriver 2-årig kontrakt med lokalt talent

Er du vores nye regnskabschef?

Lyngby Boldklub sælger Parfait Bizoza til FK Haugesund

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products