Søndagens træningskamp fastlagt

Detaljerne om Lyngbys sidste træningskamp på søndag mod SønderjyskE er nu endegyldigt kommet på plads. De Kongeblå spiller søndag den 4. februar kl. 14.00 ude på Sydbank Park, hvor der vil være gratis entré for alle interessrede.
Foråret i Alka Superligaen starter en uge senere for begge klubbers vedkommende. SønderjyskE møder FC Nordsjælland søndag den 11. februar, hvor Lyngby Boldklub starter foråret med storkampen hjemme mod Brøndby IF. Kick-off på Lyngby Stadion er klokken 18.00 – køb din billet allerede idag ved at klikke her.

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på email
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products
Powered Voltage Emoji by Caddy