Søndagens træningskamp fastlagt

Detaljerne om Lyngbys sidste træningskamp på søndag mod SønderjyskE er nu endegyldigt kommet på plads. De Kongeblå spiller søndag den 4. februar kl. 14.00 ude på Sydbank Park, hvor der vil være gratis entré for alle interessrede.
Foråret i Alka Superligaen starter en uge senere for begge klubbers vedkommende. SønderjyskE møder FC Nordsjælland søndag den 11. februar, hvor Lyngby Boldklub starter foråret med storkampen hjemme mod Brøndby IF. Kick-off på Lyngby Stadion er klokken 18.00 – køb din billet allerede idag ved at klikke her.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Læs mere fra #LYNGBYBK

Få mere forretning med

LB Morgennetværk

Et aktivt netværk fyldt med passionerede erhvervsdrivende

Vil du vide mere om værdien ved at være partner i Lyngby Boldklub?

Så meld dig til vores B2B-nyhedsbrev herunder. Det er gratis og uforpligtende.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products